Моите прогнози за днес

Монпелие – Лион
Франция
Час – 21:30
Прогноза – 2
Коефициент – 2.10
Сигурност – 6/10
Лион се представят отлично в последно време. Те имат 4 победи и 1 равен в последните си 5 мача. За тях също така мачът е много важен, защото имат реален шанс за второто място, даващо право на директно участие в групите на Шампионската лига. Днешният противник на Лион не е от тяхната класа. Монпелие са близо до зоната на изпадащите и имат едва 2 точки в последните 4 кръга. Прогноза 2.

Херта – Хановер
Германия
Час – 21:30
Прогноза – 1
Коефициент – 1.50
Сигурност – 9/10
Третият в класирането Херта се изправя срещу последния Хановер. Хановер не се справят добре през този сезон, меко казано. Те имат 13 загуби в последните 14 кръга. Херта се представят много силно през този сезон, а като домакин са истинска сила. Едва ли ще пропуснат да победят този на практика изпаднал отбор. Прогноза 1.

Хартс – Абърдийн
Шотландия
Час – 21:45
Прогноза – 1
Коефициент – 3.75
Сигурност – 4/10
За разлика от букмейкърите, ние не смятаме, че шансовете на домакините са толкова малки. В последните 8 домакинства на Хартс срещу Абърдийн, Сърцата имат 6 победи. В момента домакините са на трето място, а гостите на второ. Абърдийн загубиха последното си гостуване от доста по-слаб отбор от Хартс, така че няма да се учудим, ако паднат и днес. Прогноза 1.

Гранада – Малага
Испания
Час – 21:30
Прогноза – Х
Коефициент – 3.10
Сигурност – 4/10
Домакините са в серия от три поредни равенства. Гостите пък имат 4 ремита в последните си 7 двубоя. Двата отбора завършиха наравно през есента, в момента са също толкова равностойни и е напълно възможно да видим реми и днес. Прогноза 1.