Прогнози за 08.05.2018 г.

Суонзи – Саутхямптън
Англия
Час – 21:45
Прогноза – 2
Коефициент – 2.50
Сигурност – 6/10
Изключително важен мач от Английската висша лига ще се изиграе днес. Суонзи и Саутхямптън излизат в директна битка за оцеляване, като тимът, който победи днес, ще остане със сигурност в елита, а този, който загуби, на 95% ще отпътува към Чемпиъншип. Трудно се прогнозират такива мачове, но все пак смятаме, че предимството е на страната на Саутхямптън. Те записаха победа и две равенства в последните три кръга, докато “Лебедите“ не взеха нито точка в тях. В последните 5 мача между двата отбора, 3 пъти видяхме победи за “Светците“ и само веднъж спечелиха Суонзи. Прогноза 2.

Зулте Варегем – Беверен
Белгия
Час – 21:30
Прогноза – 1
Коефициент – 1.50
Сигурност – 9/10
Домакините са безпогрешни в последните шест кръга, докато гостите имат само една победа в последните 12 кръга. Зулте записаха победа над Беверен като гост само преди един месец, а сега у дома шансовете им за успех са още по-големи. Прогноза 1.

Абърдийн – Рейнджърс
Шотландия
Час – 21:45
Прогноза – Над 2,5 гола
Коефициент – 2.00
Сигурност – 6/10
Головете са неизменен спътник на мачовете между Абърдийн и Рейнджърс, като в последните им срещи винаги виждахме три или повече попадения. И през този сезон, Рейнджърс е най-резултатният отбор в Шотландската висша лига, като има най-големият брой отбелязани голове и в същото време сравнително голям брой допуснати голове. Прогноза Над 2,5 гола.

Патрик Т. – Мъдъруел
Шотландия
Час – 21:45
Прогноза – 1
Коефициент – 2.10
Сигурност – 6/10
Патрик Т. е отборът, който ще гони победата на всяка цена в този мач, тъй като трябва да се бори за спасяването си. Те са в тази неизгодна позиция най-вече заради мачовете си като гост, докато у дома има съвсем прилични резултати. Те са и притежател на последните две победи в мачовете между двата отбора на собствения си стадион. Прогноза 1.