Прогнози за 08.05.2019 г.

Аякс – Тотнъм
Шампионска лига
Час – 22:00
Прогноза – Тотнъм да се класира
Коефициент – 3.50
Сигурност – 5/10
Изгоден изглежда залогът Тотнъм да се класира на финал в Шампионска лига, въпреки фурорът, който правят холандците. Коефициентът за “Шпорите“ обаче е изгоден и, въпреки всичко, те имат един качествен отбор, който струва в пъти повече от този на Аякс и не би било нелогично, ако победят. Първият мач в Англия завърши с победа за водения от Ерик тен Хааг отбор, но като довод можем да изтъкнем, че до момента неговият тим разчиташе на победи в гостуванията, докато у дома има само 1 победа в 5 мача за цялата кампания в Шампионска лига. Прогноза Тотнъм да се класира.

Дунав Русе – Витоша Бистрица
България
Час – 19:30
Прогноза – 1
Коефициент – 1.80
Сигурност – 7/10
Витоша Бистрица се спаси като по чудо от изпадане през миналия сезон и може да се каже, че оставането им в елита бе на 100% незаслужено. Ако сега успеят да се спасят, би било много по-заслужено, но пък смятаме, че ще загубят първия полуфинален плейоф за оцеляване от Дунав. Градския стадион в Русе дава крила на местния отбор и те почти нямат загуби на него. Да, в миналия кръг паднаха от Славия, но тогава мачът бе без значение с оглед на крайното класиране в плейофните групи. Преди това обаче за цялата кампания бяха губили у дома само 4 пъти, в това число от трите гранда Лудогорец, Левски и ЦСКА-София. Дунав спечелиха и 4 от 5 мача срещу Витоша от началото на 2018 г. до момента. Прогноза 1.

ХИФК Хелзинки – ИФК Мариехамн
Финландия
Час – 18:00
Прогноза – 2
Коефициент – 2.30
Сигурност – 6/10
След като ИФК Мариехамн се представиха много по-добре от ХИФК Хелзинки за купата, те се представят много по-успешно и в петте кръга от началото на Вейкауслигата, в която спечелиха 9 точки срещу 4 на съперника. Те се срещнаха за купата и тогава гостът в днешния мач спечели с 2:0. Прогноза 2.

Хам-Кам – Согндал
Норвегия 2
Час – 19:00
Прогноза – Х
Коефициент – 3.50
Сигурност – 4/10
Този мач заварва Хам-Кам и Согндал с актив от по 4 точки след 5 изиграни кръга от норвежката втора дивизия. На букмейкърите и на местните специалисти им е трудно да разделят двата отбора, на нас също. Прогноза Х.