Световно Първенство Квалификации Прогноза

Австралия – Саудитска Арабия
Квалификации за СП
Час – 13:00
Прогноза – Х2
Коефициент – 3.20
Сигурност – 5/10
Смятаме, че на Астралия няма да й бъде толкова лесно, колкото предполагат букмейкърите. Саудитска Арабия се представят много силно в този квалификационен цикъл и делят първото място в групата, докато Австралия заема третата позиция, макар и на само три точки от днешния си противник. Тимът направи цели четири равенства в последните си пет двубоя. Саудитска Арабия пък спечели и двата си мача за 2017 г. Прогноза двоен шанс Х2.

САЩ – Тринидад и Тобаго
Квалификации за СП
Час – 03:00
Прогноза – 1 (-3 ХК)
Коефициент – 2.60
Сигурност – 6/10
В нощта между четвъртък и петък ще се изиграе и квалификациония мач между САЩ и Тринидад и Тобаго. Домакините не започнаха кампанията по най-добрия начин, но все пак са определяни като фаворити за класиране на Мондиала, а в последното си домакинство победиха Хондурас с 6:0. А Хондурас се приема като по-добър отбор от последния в групата Тринидад и Тобаго. Сащ и Тринидад и Тобаго вече се срещнаха веднъж в групата, когато американците спечелиха с 4:0. Смятаме, че и днес ще победят с поне същия резултат. Прогноза 1 с хендикап -3 гола.

Коста Рика – Панама
Квалификации за СП
Час – 05:00
Прогноза – 1
Коефициент – 1.50
Сигурност – 9/10
Коста Рика е един солиден отбор, който може да се похвали с участия на Световни първенства, докато във визитката на Панама има доста по-малко успехи. Костариканците вече победиха Панама на два пъти в квалификациите, ще се изненадаме ако не ги победят и тази нощ.

Еквадор – Венецуела
Международен приятелски мач
Час – 21:45
Прогноза – 1
Коефициент – 2.20
Сигурност – 6/10
Еквадор изглежда като по-добрия отбор. Тимът прави много силен квалификационен цикъл, като се движи на само четири точки от второто място и има много добър шанс да се класира за Мондиала. Венецуела пък се очерта като аутсайдера на Зона Конмебол и е на последно място със само 6 точки от 14 мача и нулеви шансове за участие в Русия. В двата им директни двубоя от квалификациите, Еквадор спечелиха на два пъти с 3:0 и 3:1. Прогноза 1.