Прогнози за мачовете днес

Дъндалк – Лимерик
Ирландия
Час – 21:45
Прогноза – 1 (-2,5 АХ)
Коефициент – 2.00
Сигурност – 6/10
Дъндалк категорично доминира в срещите си срещу Лимерик, като във всеки един от последните четири двубоя спечелиха с минимум три гола разлика. 8:0 пък завърши последния им мач с Лимерик на собствен терен, което показва не само колко по-добър отбор е Дъндалк, а и че домакините нямат никакво намерение да се задоволяват с един или с два гола разлика. Това си личи не само в срещите срещу този опонент – домакините са в серия от пет поредни успеха с хендикап, а домакинската им голова разлика е, забележете, 31:4. Не виждаме никакви шансове за предпоследния Лимерик. Прогноза 1 с азиатски хендикап -2,5 гола.

Уотърфорд – Сейнт Патрик
Ирландия
Час – 21:45
Прогноза – 1
Коефициент – 2.00
Сигурност – 6/10
Уотърфорд е един от най-здравите домакини в Ирландската висша лига през сезон 2018 – осем победи в десет мача пред собствена публика. Те вече имат една домакинска победа срещу Сейнт Патрик през този сезон с 2:0. Тези неща, гарнирани с серията от три поредни загуби на Сейнт Патрик и много лошите им показатели в гостуванията, ни водят към залог за Уотърфорд. Прогноза 1.

Бохемиън – Дери Сити
Ирландия
Час – 21:45
Прогноза – Х2
Коефициент – 1.50
Сигурност – 9/10
Единствено слабите резултати в последните три кръга на Дери Сити карат букмейкърите да определят Бохемиън като фаворит, но едва ли само това ще е достатъчно, за да спечелят. Всичко останало е в полза на Дери Сити – десет поредни победи в директните двубои, по-предно място в класирането и факта, че Бохемиън е вторият най-слаб домакин в ирландския елит. Прогноза двоен шанс Х2.

Филкир – Кефлавик
Исландия
Час – 22:15
Прогноза – 1
Коефициент – 2.80
Сигурност – 7/10
В среща от осмия кръг на исландското първенство, един срещу друг излизат два по принцип равностойни отбора, единият от които обаче се представя доста по-добре от началото на кампанията. Фалкир имаха два домакински мача и ги спечелиха и двата, докато Кефлавик все още не може да запише победа през този сезон. Тези факти ни карат да вярваме в домакинския успех. Прогноза 1.