Прогнози за 08.06.2019 г.

Гърция – Италия
Квалификации за Европейско Първенство
Час – 21:45
Прогноза – 2
Коефициент – 1.90
Сигурност – 7/10
Националният отбор на Гърция константно се проваля през последните години, въпреки че имат едно поколение от качествени играчи. Те не се класираха за Мондиала, а след това завършиха едва трети в своята група в Лигата на Нациите, въпреки че участваха чак в третата дивизия и за съперници имаха Естония, Финландия и Унгария. Европейските квалификации започнаха с победа над Лихтенщайн, но след това направиха равен с Босна и Херцеговина, а преди дни паднаха в контрола от Турция. Италия играе качествен футбол в последните си 5 мача и в тях няма нито един допуснат гол. Прогноза 2.

Финландия – Босна и Херцеговина
Квалификации за Европейско Първенство
Час – 21:45
Прогноза – 2
Коефициент – 2.40
Сигурност – 6/10
С оглед на слабото представяне на Гърция, Босна ни се вижда като главен претендент за второто място. Роберт Просинецки разполага със страхотни играчи в редиците си, които могат да решат всеки мач. Звездите и като цяло наистина качествените играчи липсват при финландците, които иначе играят добър отборен футбол, но очакваме в крайна сметка индивидуалната класа да вземе връх в този случай. Прогноза 2.

Армения – Лихтенщайн
Квалификации за Европейско Първенство
Час – 21:45
Прогноза – 2 (+2,5 гола)
Коефициент – 1.50
Сигурност – 9/10
Букмейкърите дават под 1.15 коефициент за Армения, но скорошните резултати показват, че разликата между двата тима далеч не е толкова голяма. Арменците се срещнаха с Лихтенщайн в Лигата на Нациите, където в единия мач завършиха наравно, а в другия едва победиха с 2:1. Не очакваме сега разгром от тях с 3 или повече гола. Прогноза 2 с азиатски хендикап +2,5 гола.

Турция – Франция
Квалификации за Европейско Първенство
Час – 21:45
Прогноза – 2
Коефициент – 1.50
Сигурност – 9/10
Ще завършим с един мач, в който е лесно да предположим, че световния шампион Франция ще надгради над победите си с 4:1 срещу Молдова и с 4:0 срещу Исландия в първите два кръга с още един успех, този път като гост на Турция. Прогноза 2.