Прогнози за 08.07.2017 г.

Розенборг – Сандефьорд
Норвегия
Час – 16:30
Прогноза – 1 (-1 ХК)
Коефициент – 1.60
Сигурност – 8/10
Лидерът в класирането Розенборг домакинства днес на 12-ия Сандефьорд в двубой от 16-ия кръг на шампионата на Норвегия. През първата част на сезона, Розенборг победи Сандефьорд с резултат 3:0 като гост. Има две основни разлики между този мач и днешния – тогава Сандефьорд се намираха в доста по-добра форма от сега, а и тогава те бяха домакини. И двете разлики не говорят, че може да се очаква по-успешно представяне на гостите. Прогноза 1 с хендикап -1 гол.

Олесунд – Молде
Норвегия
Час – 19:00
Прогноза – Х2
Коефициент – 1.50
Сигурност – 9/10
Двата отбора се намират на съседни позиции в класирането, като Молде спечели шест от последните си осем срещи. Олесунд пък стигнаха до победата в само един от последните си четири мача. Това ни навежда към мисълта, че е доста вероятно по-добре представящият се тим на Молде да успее да спечели трите точки или поне да стигне до равенството. Прогноза двоен шанс Х2.

Хакен – Малмьо
Швеция
Час – 19:00
Прогноза – 2
Коефициент – 2.40
Сигурност – 6/10
Малмьо е на първо място в класирането и успя да спечели последните си два мача срещу Хакен, като и двата бяха с разлика. Много добър ни се вижда коефициента за гостите. Прогноза 2.

Сириус – Ескилстуна
Швеция
Час – 17:00
Прогноза – 1
Коефициент – 1.50
Сигурност – 9/10
Сириус е един от най-силно играещите шведски отбори през този сезон и неслучайно е на трето място в класирането към момента. Ескилстуна най-вероятно няма да изкара повече от един сезон в първата дивизия като гледаме представянето на отбора. Гостите все още нямат победа, а в гостуванията си имат една точка от седем мача. Сириус е много по-добрият тим и ще е изненада за нас, ако не вземат трите точки в това дерби на новаците в елита. Прогноза 1.