Прогнози за 08.07.2018 г.

Бодьо Глимт – Бран
Норвегия
Час – 19:00
Прогноза – 2
Top Коефициент – 2.50
Сигурност – 6/10
Бран продължава да бъде лидер в класирането, въпреки че резултатите им от последните няколко кръга не са толкова добри. Те обаче стартираха сезона по изумителен начин и това им спомага да поддържат преднината си на върха. Бодьо Глимт е отбор на точка от червената зона, който е вторият най-слаб домакин в норвежката елитна дивизия. Бран пък е страхотен гост и има 6 победи и 2 ремита в своите гостувания с голова разлика 11:4. Прогноза 2.

Од БК – Лилестрьом
Норвегия
Час – 19:00
Прогноза – Х2
Коефициент – 1.80
Сигурност – 7/10
Едва ли домакините ще успеят да победят във формата, в която се намират. Те спечелиха общо една точка за последните пет кръга на първенството, докато Лилестрьом няма нито едно поражение след почивката. Те не загубиха и в първия си мач срещу Од БК през този сезон, така че можем да считаме като високо вероятно да не загубят и днес. Прогноза двоен шанс Х2.

Хаугесунд – Сандефьорд
Норвегия
Час – 19:00
Прогноза – 1
Коефициент – 1.50
Сигурност – 9/10
Малко са отборите във футболна Европа в момента, които са в толкова лошо положение, колкото е тимът на Сандефьорд. Гостите имат една-единствена спечелена точка за последните 10 кръга, а последната им победа е от 2 април. Хаугесунд е солиден отбор от горната половина на класирането, който би трябвало да се справи без особени проблеми, както го направи през юни срещу този опонент, когато спечели с 2:0 като гост. Прогноза 1.

Молде – Волеренга
Норвегия
Час – 21:00
Прогноза – 1
Коефициент – 1.70
Сигурност – 8/10
Молде е в серия от три поредни домакински победи, с които общата им сметка в домакинските двубои набъбна на шест победи от осем мача. Те спечелиха по особено убедителен начин последните си две домакинства на Волеренга, и двете с 4:0. Тези неща ни карат да очакваме победа за тях тази вечер. Прогноза 1.