Прогнози на футболни срещи от Европа

Спартак Москва – Криля Советов
Русия
Час – 19:30
Прогноза – 1
Коефициент – 1.50
Сигурност – 9/10
Спартак Москва печелиха неизменно последните си четири мача срещу Криля Советов, последните три от тях със запазена суха мрежа. Спартак започнаха убедително сезона с 4:0 срещу Арсенал Тула, докато гостите допуснаха поражение от Терек Грозни. Разликата в класите изглежда достатъчно сериозна, за да можем спокойно да очакваме изхода от този залог. Прогноза 1.

Краснодар – Терек Грозни
Русия
Час – 19:30
Прогноза – 1
Коефициент – 1.60
Сигурност – 8/10
Огромно предимство в преките двубои виждаме и в тази двойка. Краснодар имат шест победи и едно равенство в последните седем директни срещи. Те са представител на страната в Лига Европа и продължават напред към плейофния кръг след две убедителни победи над Биркиркара. Красноречивата победа с 3:0 над Том Томск в първия кръг ни затвърждава впечатлението, че Краснодар много класен отбор, който очакваме да надиграе противника си тази вечер. Прогноза 1.

Славия Прага – Злин
Чехия
Час – 19:00
Прогноза – 1
Коефициент – 1.50
Сигурност – 9/10
През миналия сезон Злин участваха за първи път в елита от доста време насам и за малко да се върнат във второто ниво на чешкия футбол, докато Славия Прага се класираха пети и участват в Лига Европа, където отстраниха последователно силните отбори на Левадия Талин и Рио Аве и сега ще участват в плейофа за влизане в групите на турнира. Славия биха на два пъти Злин през миналата кампания и няма причина да очакваме нещо по-различно. Прогноза 1.

Юргарден – ИФК Гьотеборг
Швеция
Час – 20:30
Прогноза – 2
Коефициент – 2.40
Сигурност – 6/10
Отборът на Юргарден се намира в зоната на изпадащите и е в неприятната серия от пет поредни загуби. Противникът му е на четвърто място, на само 6 точки от първата позиция и е твърде вероятно отново да представя страната в европейските клубни турнири, където сега им предстои плейоф за участие в груповата фаза на Лига Европа. Класата на гостите е по-голяма, а ужасната форма на домакините още повече подкопава шансовете им. Прогноза 2.