Прогнози за мачовете днес

ПАОК – Спартак Москва
Трети квалификационен кръг на Шампионска Лига
Час – 20:00
Прогноза – 1
Коефициент – 2.40
Сигурност – 6/10
ПАОК изживява много добър период и, след вицешампионската титла в Гърция, сега те отстраниха именития тим на Базел след впечатляващи победи и в двата мача. Очакваме яростна подкрепа на “Тумба“, която да помогне на играчите на Разван Луческу да продължат да мечтаят за участие в групите. Прогноза 1.

Ред Бул Залцбург – Шкендия
Трети квалификационен кръг на Шампионска Лига
Час – 20:00
Прогноза – 1 (-2 АХ)
Коефициент – 1.50
Сигурност – 9/10
Шкендия се представя много добре до момента за възможностите на тима, но те трябваше да отстранят отборите на Шериф и ТНС, които са многократно по-слаби от Ред Бул Залцбург. Освен това, македонците продължават до голяма степен благодарение на домакинските си мачове, докато в гостуванията си записаха равен и тежко поражение с 0:4. Ред Бул Залцбург, които през миналия сезон достигнаха до полуфиналите в Лига Европа, трябва да преминат с лекота през македонския първенец. Прогноза 1 с азиатски хендикап -2 гола.

Селтик – АЕК Атина
Трети квалификационен кръг на Шампионска Лига
Час – 21:45
Прогноза – 1
Коефициент – 1.80
Сигурност – 7/10
И шампиона на Гърция ще играе днес, като АЕК имат неприятната задача да гостуват на “Селтик Парк“, където играят трудно и най-големите отбори в света. Очакваме пълния стадион и прословутата подкрепа на феновете на “Детелините“ да се окаже решаващ фактор за победата между тези два сравнително равностойни отбора. Прогноза 1.

Фьолнир – Кефлавик
Исландия
Час – 22:15
Прогноза – 1
Коефициент – 1.50
Сигурност – 9/10
Тимът на Кефлавик има само 3 спечелени точки в актива си, въпреки че от началото на сезона в Исландия изминаха вече 14 кръга. Тимът се представя повече от слабо, като нито една от спечелените точки не е в последните седем кръга. Тимът на Фьолнир, който вече победи през сезона Кефлавик и то като гост, има всички шансове да победи и днес. Прогноза 1.