Прогнози за 08.08.2019 г.

Лудогорец – ТНС
3-ти предварителен кръг Лига Европа
Час – 20:30
Прогноза – 1 ПП с -1 АХ
Коефициент – 1.80
Сигурност – 7/10
ТНС е отбор, който е на ниво не по-високо от това на Валур, а Лудогорец спечели с 4:0 срещу Валур преди седем дни, въпреки че подцени противника си в първия мач. Сега Лудогорец едва ли ще допуснат ново подценяване и със сигурност ще се чувстват задължени да победят, тъй като видяха, че могат да имат проблеми в гостуване дори и на отбор от това ниво. Очакваме мощен домакински натиск от първите минути и бързи голове за разградчани. Прогноза 1 Първо Полувреме с азиатски хендикап -1 гол.

ЦСКА-София – Зоря Луганск
3-ти предварителен кръг Лига Европа
Час – 20:30
Прогноза – 1 ДНБ
Коефициент – 1.85
Сигурност – 7/10
Нашите наблюдения са, че Зоря Луганск е отбор на нивото на “Армейците“, така че везните трябва да бъдат наклонени поне малко в посока на българският отбор в домакинския мач на “Васил Левски“. Украинците през последните години само продава играчи, без да купува (взима само свободни агенти) и от този отбор е останало много малко от онзи, който правеше хубави мачове в групата на Лига Европа преди няколко години. Прогноза 1 Равен Няма Залог.

Локомотив Пловдив – Страсбург
3-ти предварителен кръг Лига Европа
Час – 20:30
Прогноза – 2
Коефициент – 1.90
Сигурност – 8/10
Без съмнение най-трудна е задачата на Локомотив Пловдив, които срещат френски отбор, оценяван на почти 100 млн. евро. Не бива да забравяме и че “Смърфовете“ са без европейски опит и това си пролича преди седем дни, когато Спартак Търнава ги поведе с 3:0 с десет души. След това показаха голяма воля, за да вкарат безценен гол, но Страсбург е съвсем различно препятствие. Прогноза 2.

Пюник Ереван – Уулвърхямптън
3-ти предварителен кръг Лига Европа
Час – 19:00
Прогноза – 2
Коефициент – 1.50
Сигурност – 9/10
Уулвс не показаха подценяване в мачовете си с Крузейдърс и спечелиха и двата с 6:1 общ резултат. Вярно е, че тогава бяха напълно свободни от други мачове, но и сега трябва да искат да си гарантират продължаването напред преди началото на първенството в Англия, което започва тази седмица. Прогноза 2.