Прогнози за мачовете днес

Хуеска – Хирона
Купа на Краля
Час – 20:00
Прогноза – Х
Коефициент – 3.10
Сигурност – 4/10
В тази двойка от втория кръг на Купата на Краля в Испания няма изявен фаворит. И двата отбора не започнаха сезона по добър начин и не се вижда особена разлика в нивото им на игра. 3 от последните 6 мача между двата отбора завършиха без победител, няма да е изненада, ако и днес видим същото. Прогноза Х.

Мурсия – Реал Овиедо
Купа на Краля
Час – 21:00
Прогноза – Х
Коефициент – 3.00
Сигурност – 4/10
Тук положението е същото. Мурсия и Реал Овиедо са два много равностойни отбора в момента и едва ли някой може да определи единия отбор като по-силен от другия. Вероятността за реми е голяма. Прогноза Х.

Алкоркон – Хетафе
Купа на Краля
Час – 23:00
Прогноза – 2
Коефициент – 2.90
Сигурност – 5/10
И тук разликата в класите на отборите не е голяма, но все пак има такава в полза на гостите, а и коефициента за тях е по-голям, така че има много резон в залога за тях. Хетафе до миналия сезон бяха в Примера Дивисион. Хетафе е по-класният отбор от Алкоркон и има всички шансове да спечели тази вечер. Прогноза 2.

Ботошани – Стяуа
Купа на Лигата Румъния
Час – 20:30
Прогноза – 2
Коефициент – 2.60
Сигурност – 6/10
Стяуа имат много добър баланс в мачовете си срещу Ботошани, печелейки всичките последни 7 мача между двата отбора. За последно двата тима играха през август в мач от новия сезон, когато Стяуа победи с 2:0 отново на стадиона на Ботушани. Гостите са по-силният отбор, и ако подходят сериозно към мача, ще спечелят двубоя си тази вечер. Прогноза 2.