Прогнози за 08.09.2017 г.

Хорсенс – Нордселанд
Дания
Час – 19:00
Прогноза – 2
Коефициент – 2.00
Сигурност – 6/10
Нордселанд играе изключително успешно в първите кръгове на шампионата на Дания и заема първото място в класирането след 6 победи от 7 мача. Отборът на Хорсенс има със седем точки по-малко от противника си, а и моментната му форма не е добра – нито една победа в последните три кръга. Залагаме за отбора, който играе по-добре през този сезон. Прогноза 2.

ЦСКА-София – Верея
България
Час – 20:00
Прогноза – Х2
Коефициент – 2.00
Сигурност – 6/10
Факт е, че “Армейците“ се намират в добра форма, заради което и коефициентът за гостите е толкова висок, но също така е и факт, че те също не играят никак зле. Верея победиха в четири от последните пет кръга и в нито един от тези двубои не допусна гол. Старозагорци могат да се похвалят и с победа и равен срещу ЦСКА-София през миналия сезон, така че въобще не са за отписване. Прогноза двоен шанс Х2.

Берое – Черно море
България
Час – 17:30
Прогноза – Под 2,5 гола
Коефициент – 1.90
Сигурност – 7/10
Единственото константно в мачовете между тези два отбора е липсата на много попадения. В последните пет мача между Берое и Черно море нито веднъж не видяхме по повече от един гол на мач, като в два от тях зрителите не станаха свидетели на нито едно попадение. И през този сезон, и двата отбора имат повече ъндъри, отколкото оувъри, така че се учудваме колко висок коефициент за Под 2,5 гола ни дават букмейкърите. Затова и ще се възползваме от него. Прогноза Под 2,5 гола.

ВПС Вааса – ХИК Хелзинки
Финландия
Час – 18:30
Прогноза – 2
Коефициент – 1.60
Сигурност – 8/10
Макар титлата на ХИК да е на 99% сигурна, тя все още е математически гарантирана, така че тимът ще трябва да се потруди още малко. Тимът се доказа като най-добрият финландски отбор за този сезон и не очакваме да се затрудни от слабо играещия тим на ВПС Вааса, който в 8 поредни мача няма победа. Прогноза 2.