Прогнози за мачовете днес

Англия – Испания
Лига на нациите
Час – 21:45
Прогноза – 1
Коефициент – 2.70
Сигурност – 6/10
Страхотно дерби се задава днес в Лигата на нациите между Англия и Испания. Според нас, “Трите лъва“ влизат с предимство в срещата. Те са във вихъра си през тази година и с огромно самочувствие след достигането до първата четворка на Мондиала, докато Испания се провалиха с гръм и трясък и многото скандали около треньорските промени със сигурност не се отразяват добре на отбора. Имайки предвид и домакинското предимство на “Уембли“, залогът за момчетата на Гарет Саутгейт е добър избор. Прогноза 1.

Швейцария – Исландия
Лига на нациите
Час – 19:00
Прогноза – Х2
Коефициент – 2.00
Сигурност – 6/10
Отлични са ставките за залози в полза на исландците в този мач, които нееднократно доказаха високото си ниво, което по нищо не отстъпва на отбори като Швейцария. Равен е най-малкото, което храбрите исландци могат да вземат от този двубой. Прогноза двоен шанс Х2.

Естония – Гърция
Лига на нациите
Час – 21:45
Прогноза – 2
Коефициент – 2.00
Сигурност – 6/10
За втори пореден път Естония и Гърция са в една група, след като се паднаха заедно и в група Н на квалификациите за Русия 2018. Тогава, “Елините“ станаха втори, а естонците завършиха четвърти, като южните ни съседи спечелиха мача като гост в Талин с 2:0. Смятаме, че са фаворити и за днешната победа. Прогноза 2.

Беларус – Сан Марино
Лига на нациите
Час – 19:00
Прогноза – 1 (-2,5 АХ)
Коефициент – 1.70
Сигурност – 8/10
Беларус се справи доста слабо в квалификационната си група за Световното, но те бяха в най-силната група, а и освен това все пак представянето им е доста по-добро от това на Сан Марино, които приключиха участието си с нула точки и 2:52 голова разлика. В контролите след квалификациите, Беларус вдигна нивото и има само една загуба в последните си пет мача, докато Сан Марино продължава със загубите с по седем-осем на нула. Прогноза 1 с азиатски хендикап -2,5 гола.