Прогнози за 08.10.2017 г.

Норвегия – Северна Ирландия
Квалификации за СП
Час – 21:45
Прогноза – 1
Сигурност – 6/10
В мач без значение за гостите, виждаме като напълно възможно играчите на Северна Ирландия да не играят с обичайната си настървеност срещу противника, която е и основната сила на този тим. А докато и за домакините двубоят да не е от чак такова ключово значение, този мач може да определи дали те ще завършат на трето или пето място, така че норвежците определено ще се постараят да вземат трите точки. Техният отбор по индивидуалности не е по-слаб от този на противника, така че Норвегия е напълно възможен победител. Прогноза 1.

Полша – Черна гора
Квалификации за СП
Час – 21:45
Прогноза – 1 (-1,5 АХ)
Коефициент – 1.60
Сигурност – 8/10
Поляците са безапелационни до момента пред собствена публика, като победиха и в четирите си домашни мача с обща голова разлика 11:4. Те се поздравиха с успеха и при гостуването си в Подгорица, където надделяха с 2:1 през миналата година. Тимът на гостите със сигурност е съкрушен след поражението от Дания у дома преди три дни, което почти със сигурност елиминира шансовете им да се доберат до втората позиция. Полша е отборът с много по-големите имена и, не и без помощта на публиката, очакваме да спечели с разлика тази среща. Прогноза 1 с азиатски хендикап -1,5 гола.

Дания – Румъния
Квалификации за СП
Час – 19:00
Прогноза – 1 (-1,5 АХ)
Коефициент – 1.65
Сигурност – 8/10
Едва ли и датчаните ще се изложат у дома срещу не играещата за нищо Румъния след успеха в Черна гора. Домакините се намират в страхотна форма през тази година, като спечелиха всеки един от последните си четири мача, докато румънците не са на най-високото си ниво в тези квалификации. Прогноза 1 с азиатски хендикап -1,5 гола.

Словения – Шотландия
Квалификации за СП
Час – 19:00
Прогноза – 2
Коефициент – 2.50
Сигурност – 6/10
Преди последните мачове днес от тази група, Шотландия са на второ място със 17 точки, Словения са четвърти с 14, а Словакия заема второто място с 15 пункта. Словакия играе срещу Малта у дома и, ако приемем най-вероятния сценарий, при който Словакия взима ранен аванс срещу малтийците, то това определено ще обезкуражи изгубилите надежда словенци и ще мотивира още повече шотландците, които добре знаят, че трябва да спечелят днес, за да завършат втори. Те правят страхотна втора половина на квалификациите с четири победи и равенство в последните си пет мача и заслужават да играят бараж. Прогноза 2.