Прогнози за 08.10.2019 г.

Уотърфорд – Слиго Роувърс
Ирландия
Час – 21:45
Прогноза – Двата отбора да отбележат – Не
Коефициент – 2.00
Сигурност – 6/10
В четирите последни мача между Уотърфорд и Слиго Роувърс само в един двубои имаше попадения и от двата отбора. Домакините нямат такъв двубой в 2 поредни срещи, а гостите – в 3. Статистиката е на мнение, че в този мач най-много един от отборите ще вкара гол, като интересен факт е, че в 2 от последните 3 директни мача нито един не успя да отбележи. Прогноза Двата отбора да отбележат – Не.

Бароу – Боръм Ууд
Англия Национална Лига
Час – 21:45
Прогноза – 1
Коефициент – 2.00
Сигурност – 6/10
Бароу ще търси своята 7-ма поредна победа в този мач. Трудно ще им бъде, тъй като и Боръм Ууд започна да играе по-добре през втората половина на сезона, а и защото повечето от мачовете между двата отбора завършват наравно, но при тази силна форма няма как да пропуснем този залог. Прогноза 1.

Йеовил Таун – Уокинг
Англия Национална Лига
Час – 21:45
Прогноза – 1
Коефициент – 1.90
Сигурност – 7/10
Йеовил Таун постигна серия от 7 поредни победи, но тя бе прекъсната в гостуването на Хартлипул в събота. Уокинг също имаха добра поредица от победи, но тя бе доста по-назад през сезона, докато сега са с 7 поредни мача без спечелени три точки. Въпреки поражението от миналия кръг, все още формата на Йеовил Таун остава много по-добра. Прогноза 1.

Халифакс Таун – Чорли
Англия Национална Лига
Час – 21:45
Прогноза – 1
Коефициент – 1.60
Сигурност – 8/10
При отбора на Чорли не може да се говори за възходи и падения на играта, тъй като отборът поддържа едно и също ниско ниво от началото на сезона до сега. Тимът успя да натрупа няколко равенства, но само една победа в същото време, така че остава на предпоследна позиция. На първа позиция излезе вече Халифакс Таун. Тимът е заслужено там, след като има най-много отбелязани голове и най-малко допуснати в цялата лига. 1-вия срещу 23-ия – разликата е внушителна. Прогноза 1.