Прогнози за 08.11.2016 г.

Дънди Юнайтед – Дънфърмлин
Шотландия 2
Час – 21:45
Прогноза – 1
Коефициент – 1.50
Сигурност – 9/10
Доста голяма изглежда разликата в класите между двата отбора. Домакините са втори във временното класиране и са сериозен претендент за завръщане в елита. Дънфърмлин имат също своята история в елита, но сега изглеждат доста по-близко до изпадането в третия ешалон със заеманото в момента от тях предпоследно място. Докато домакините са в серия от три поредни победи, гостите имат само една спечелена точка в последните си три мача. Последните пет мача между двата тима също са на сметката на Дънди Юнайтед – последният от този сезон като гост с 3:1. Прогноза 1.

Анън Атлетик – Монтроуз
Шотландия 3
Час – 21:45
Прогноза – 1
Коефициент – 1.70
Сигурност – 8/10
Прехвърляме се едно ниво по-надолу в йерархията на шотландския футбол, където един срещу друг излизат тимовете на Анън Атлетик и Монтроуз. Домакините са на шесто място в класирането, докато гостите са на девета позиция. Анън Атлетик не са губили у дома от Монтроуз в седем поредни мача, така че шансовете им да спечелят днес ни изглеждат доста добри. Гостите паднаха в предния кръг с 0:5, което несъмнено ще се отрази на психиката им. Прогноза 1.

Виетнам – Индонезия
Приятелски мач
Час – 14:00
Прогноза – Х
Коефициент – 3.50
Сигурност – 5/10
Двата отбора имат уникално съперничество помежду си – всичките последни седем мача между тях завършиха с равен резултат – два от тях с резултат 2:2, останалите с нулеви ремита. Последният такъв мач е от октомври тази година, така че явно все още нито един от двата отбора не може да се открои като по-добър от другия. Последните мачове и на двата тима са Х-ове, такава е прогнозата ни и за днешния мач. Прогноза Х.