Прогнози за футболните мачове днес

Гримзби – Съндърланд U23
Англия ЕФЛ Трофи
Час – 21:45
Прогноза – 1
Коефициент – 2.30
Сигурност – 6/10
Тимът от Лига 2 Гримзби се намира в добра форма, като не загуби нито един от последните си седем шампионатни срещи. В същото време, младежкият отбор на Съндърланд загуби и двата си мача в турнира до момента и изгуби шансове за продължаване напред. Очакваме по-опитните играчи на домакините да вземат своето. Прогноза 1.

Карлайл – Флийтууд Таун
Англия ЕФЛ Трофи
Час – 21:45
Прогноза – 2
Коефициент – 2.10
Сигурност – 6/10
Едва дивизия разделя двата отбора – Карлайл играят в Лига 2, а Флийтууд – в Лига 1. Това не е всичко обаче – Карлайл са в долната половина на класирането в Лига 2, докато Флийтууд заемат място в горната част на таблицата в Лига 1. Гостите са и безгрешни до момента в групата за ЕФЛ Трофи за разлика от противника си. Класата е на страната на Флийтууд. Прогноза 2.

Исландия – Чехия
Международен приятелски мач
Час – 16:45
Прогноза – 1
Коефициент – 2.60
Сигурност – 6/10
Исландците винаги играят за победа, дори и когато става въпрос за приятелски мач, а те показаха през последните години, че знаят как да достигат до победата. Те участваха на Евро 2016, където завършиха първи в групата си и след това отпаднаха от Хърватия, а след това финишираха на първо място и в квалификационната група за Световното в Русия. Чехите пък се провалиха както на Европейското, така и в квалификациите за СП. Като имаме предвид и мястото на провеждане на двубоя, коравите исландци определено могат да влязат в ролята на фаворити. Прогноза 1.