Прогнози футбол

Реал Мадрид – Леганес
Купа на Краля
Час – 22:30
Прогноза – 1 (-1,5 АХ)
Коефициент – 1.50
Сигурност – 9/10
Очакваме Реал Мадрид да победи толкова комфортно, колкото го направи при предишния си двубой срещу Леганес на “Бернабеу“ от началото на сезона, когато спечели с 4:1. Сега положението не е много по-различно за Леганес, които продължават да играят все така слабо, докато при Реал Мадрид има известно подобрение на играта напоследък, макар това все още да не е онзи Реал, който желаят феновете. Но и сегашното ниво трябва да е повече от достатъчно за успех у дома с аванс срещу Леганес. Прогноза 1 с азиатски хендикап -1,5 гола.

Хирона – Атлетико Мадрид
Купа на Краля
Час – 20:30
Прогноза – 2
Коефициент – 1.80
Сигурност – 7/10
Купата на Краля традиционно е сред приоритетните турнири за Атлетико Мадрид, които имат едва две загуби във всички турнири за целия сезон. Изглежда много трудно за противниците на “Дюшекчиите“ да ги пробият и не вярваме Хирона да успее да го направи, въпреки че съумяваше да открадне по точка при последните си мачове срещу Атлетико. Прогноза 2.

Виляреал – Еспаньол
Купа на Краля
Час – 21:30
Прогноза – Х
Коефициент – 3.30
Сигурност – 4/10
Мачовете между Виляреал и Еспаньол са едни от най-оспорваните, които можете да видите. 4 от последните 6 такива завършиха наравно. Сега Виляреал са набрали малко повече инерция от противника си, но все пак статистиката и фактът, че това е просто първи осминафинален мач, в който никой не иска да рискува много-много, водят до достатъчно голяма стойност в залозите за реми. Прогноза Х.

Хетафе – Валядолид
Купа на Краля
Час – 21:30
Прогноза – 1
Коефициент – 1.80
Сигурност – 7/10
Хетафе е сред най-постоянните испански отбори този сезон, като интересен факт е, че те не са допуснали повече загуби през сезона дори и от гранд като Реал Мадрид. Домакините играят добре, специалистите ги хвалят най-вече заради успешната им дефанзивна игра и това ни изглеждат като достатъчни доводи срещу далеч по-несигурния Валядолид. Прогноза 1.