Купа на Гърция 2017

Ксанти – ПАОК
Купа на Гърция
Час – 19:30
Прогноза – 2
Коефициент – 1.90
Сигурност – 7/10
В четвъртфинален сблъсък за Купата на Гърция, един срещу друг излизат тимовете на Ксанти и ПАОК. Отборът-гост може да има сериозна доза самочувствие, защото е в серия от седем поредни победи, повечето от тях с хендикап. При домакините положението не е толкова розово, като те загубиха мачовете си от последните два кръга. Гостите играят футбол на по-високо ниво в последно време и би било логично да победят. Прогноза 2.

Платаниас – АЕК Атина
Купа на Гърция
Час – 17:15
Прогноза – 2
Коефициент – 2.10
Сигурност – 6/10
АЕК Атина също могат да се похвалят с впечатляваща форма. Тимът спечели последните си два мача с по 6:0, което със сигурност може да притеснява домакините. С по 3:0 пък спечелиха последните си три мача срещу Платаниас. Достатъчно причини, за да вярваме в победата на АЕК. Прогноза 2.

Сидни ФК – Уелингтън Феникс
Австралия
Час – 10:50
Прогноза – 1
Коефициент – 1.50
Сигурност – 9/10
Домакините са лидери в класирането и изглеждат почти сигурен шампион, след като вече имат солидна преднина на върха. След 18 изиграни кръга, Сидни ФК все още не са усещали вкуса на поражението. Техният противник, Уелингтън Фенкис, е на осмо място, което не е особено впечатляващо в първенство от десет отбора. Те спечелиха само една точка в последните си три мача. Прогноза 1.