Прогнозите днес

Ещорил – Арука
Португалия
Час – 22:00
Прогноза – 1
Коефициент – 2.20
Сигурност – 6/10
Арука вече си осигуриха мястото в Европа за следващия сезон, докато Ещорил задължително трябва да спечелят, за да могат да стигнат до него. Ещорил победиха в последния си домакински мач срещу Арука от миналия сезон. А сега са в серия от три поредни победи на собствен терен. Прогноза 1.

Брьондби – Норсдален
Дания
Час – 20:00
Прогноза – 1
Коефициент – 1.75
Сигурност – 8/10
И пред Брьондби стои същата задача – класиране за европейските клубни турнири. В същото време, противникът им е доста назад в класирането, но пред него не стои угрозата от изпадане, така че в тази двойка единствено домакините имат за какво да играят. Като добавим към това и серията на домакините от три поредни победи срещу Норсдален и то всичките с по два гола разлика, победата на Брьондби става още по-вероятна. Прогноза 1.

Специя – Бреша
Италия Серия Б
Час – 21:30
Прогноза – 1
Коефициент – 1.50
Сигурност – 9/10
Осмият в класирането Специя приема 11-ия Бреша. При победа, домакините ще се изстрелят на четвъртото място в класирането. С победата те също така ще си осигурят до голяма степен и мястото си в плейофите за влизане в Серия А. Бреша нямат шанс да се докопат до такова място, така че и тук ще се доверим на по-мотивирания тим. Прогноза 1.

Коняспор – Касъмпаша
Турция
Час – 20:00
Прогноза – 1
Коефициент – 2.00
Сигурност – 6/10
Третият в таблицата Коняспор домакинства на осмия Касъмпаша. Домакините се намират в изключителна форма, спечелвайки осем от последните си десет мача. Противникът им пък успя да завоюва само една точица в двубоите си от последните три кръга. При този коефициент и тази моментна форма си заслужава да потърсим успеха на домакините. Прогноза 1.