Експертни прогнози от водещите първенства

Ювентус – Монако
Шампионска лига
Час – 21:45
Прогноза – Под 2,5 гола
Коефициент – 1.70
Сигурност – 8/10
След добрия резултат като гости във Франция, днес очакваме Ювентус да затворят мача и да не видим много положения в него. Домакините имат една от най-добрите отбранителни линии в света и знаят отлично как да се защитават. Домакините са много трудно пробиваеми, а едва ли ще видим много яростни техни атаки, така че можем да очакваме нискорезултатен двубой. Последните три мача между Юве и Монако завършиха с Под 2,5 гола. Такава е и нашата прогноза за двубоя.

Конгсвингер – Санднес
Норвегия 2
Час – 20:00
Прогноза – 2
Коефициент – 2.80
Сигурност – 6/10
Добър коефициент ни дава Bet365 за отбора-гост, който започна солидно новия сезон и има 10 спечелени точки сред 5 изиграни кръга. За същия брой мачове, домакините успяха да спечелят само две точки. Шансовете на Санднес са по-добри от тези, които виждаме в коефициента за този отбор. Прогноза 2.

Ел Ентаг Ел Харби – Ел Гаиш
Египет
Час – 20:00
Прогноза – 1
Коефициент – 2.50
Сигурност – 6/10
Домакините показват солидни игри в последно време, като имат само едно поражение за последните шест кръга. Ел Гаиш не могат да се похвалят с такова постижение, тъй като този отбор загуби всеки един от последните си четири мача. В мача между двата отбора от есента, Ел Ентаг Ел Харби спечели като гост с 3:1. Добър е шансът да спечелят и днес и залогът при този коефициент определено си заслужава. Прогноза 1.

Кавазаки Фронтали – Ийстърн Спортс Клуб
Шампионска лига на Азия
Час – 13:30
Прогноза – 1 (-3 ХК)
Коефициент – 1.80
Сигурност – 7/10
Има огромна разлика между тези два клуба и неслучайно очакваме толкова разгромна победа за домакините. Докато Кавазаки Фронтале са един от силните азиатски клубове, противникът им е с много по-ниска класа и се представи ужасно в двете си гостувания досега в група G на азиатската Шампионска лига, загубени от тях с 5:0 и 7:0. В последния си мач от турнира, въпреки че тогава бяха домакин, играчите от Хонг Конг загубиха с 6:0. Японският представител би трябвало да спечели с поне четири гола разлика. Прогноза 1 с хендикап -3 гола.