Прогнози за 09.05.2020 г.

Беларус | Висша лига
Славия Мозир - Торпедо Жодино
3:00 pm
Торпедо е добър дефанзивен тим, за който заключването на вратата е цел номер едно във всеки мач. Те успяха да опазят мрежата си суха в 5 от изиграните 7 двубоя, което няма съмнение е завидна статистика. Благодарение на добрата си защита загубиха само една среща до момента. Славия навъртя 3 загуби до сега и е доста по-назад в класирането, докато Торпедо може да излезе на лидерска позиция във Висшата лига при победа. Прогноза двоен шанс Х2.

Прогноза

Х2

Коефициент

1.50

Сигурност: 90%
Беларус | Висша лига
Неман Гродно - Рух Брест
5:00 pm
Неман е сред отборите с най-добри статистики в домакинските мачове. Макар все още извадката да е много малка, за да се правят генерални изводи, определено този отбор игра силно у дома и в трите си изиграни мача. В същото време, Рух Брест не спечели нито един път в последните си 3 гостувания. Тимът е изключително дефанзивен, така че равенството не е изключено, но не виждаме как гостите ще достигнат до победата. Прогноза 1 Равен Няма Залог.

Прогноза

1 ДНБ

Коефициент

1.60

Сигурност: 80%
Никарагуа | Клаусура
Манагуа ФК - Реал Естели
4:00 am
Манагуа ще бъде заслуженият шампион, ако успее да спечели в този финален плейоф за титлата на Никарагуа. Домакините завършиха със 7 точки разлика в редовния сезон и нямат нито една загуба в последните над два месеца. У дома те са с 4 успеха в последните 5 мача, така че считаме шансовете им за високи. Прогноза 1.

Прогноза

1

Коефициент

2.00

Сигурност: 60%