Прогнози за 09.06.2017 г.

Швеция – Франция
Квалификации за Световно първенство
Час – 21:45
Прогноза – 2
Коефициент – 1.60
Сигурност – 8/10
След неочакваното равенство като гост на Беларус в първия кръг на квалификациите, Франция записа четири поредни победи и по този начин се настани удобно на първото място в класирането. Една от тези победи е точно над Швеция. Французите се доказаха като един от най-добрите отбори в света през последните години, а достигането до финал на Европейското първенство е най-голямото доказателство за това. Смятаме, че гостите ще си подсигурят до голяма степен визата за Русия 2018 с победата в днешния мач. От нея изгода има и България, защото можем да изместим Швеция от второто място. Прогноза 2.

Босна и Херцеговина – Гърция
Квалификации за Световно първенство
Час – 21:45
Прогноза – 1
Коефициент – 1.70
Сигурност – 8/10
Босна и Херцеговина бяха много убедителни и в трите си домакинства до момента, печелейки ги с 5:0, 2:0 и 5:0. В тима на домакините определено има повече класа, благодарение на играчи като Един Джеко, Миралем Пянич и т.н. С помощта на местната публика, очакваме босненците да спечелят. Прогноза 1.

Гибралтар – Кипър
Квалификации за Световно първенство
Час – 21:45
Прогноза – 2 (-1 ХК)
Коефициент – 1.50
Сигурност – 9/10
Гибралтар е очевидният аутсайдер в тази група Н, като до момента домакините имат пет загуби от пет мача, като всичките им загуби бяха с хендикап. Головата им разлика е 2:22. Кипър е доста по-солиден отбор, а в последните си два мача записа победа и равен. Гостите би трябвало да спечелят убедително срещу аматьорския състав на Гибралтар. Прогноза 2 с хендикап -1 гола.

Естония – Белгия
Квалификации за Световно първенство
Час – 21:45
Прогноза – 2 (-1 ХК)
Коефициент – 1.50
Сигурност – 9/10
В друг мач от тази група, Естония излиза срещу Белгия. Звездният тим на белгийците е категоричен фаворит в групата и до момента се представя достатъчно убедително, печелейки четири от петте си мача с резултати 3:0, 4:0, 6:0 и 8:1. Тази победа с 8:1 е именно срещу естонците. Този мач със сигурност е смазал самочувствието на гостите в днешния двубой и не вярваме да успеят да сътворят нещо по-сериозно срещу Белгия. Прогноза 2 с хендикап -2 гола.