Анализ на интересните мачове днес

Шамрок Роувърс – Брей Уондърърс
Ирландия
Час – 21:00
Прогноза – 1 (-1,5 АХ)
Коефициент – 1.70
Сигурност – 8/10
6:0 – това е резултатът, с който Шамрок Роувърс спечелиха първото си домакинство на Брей Уондърърс. След това сезонът не се разви много по-добре за гостите и те се настаниха трайно на последното място в таблицата с 11 точки от 21 кръга. За 11 мача като гост, те имат 1 равен и 10 загуби. Шамрок Роувърс, един от силните домакини, би трябвало да се справи без проблеми срещу този съперник. Прогноза 1 с азиатски хендикап -1,5 гола.

Слиго Роувърс – Корк Сити
Ирландия
Час – 21:45
Прогноза – 2
Коефициент – 1.60
Сигурност – 8/10
Корк Сити, шампионът и носител на купата на Ирландия, се цели в нови успехи през този сезон, които изглеждат много вероятни с оглед на първото им място в класирането и петте поредни победи. Единствената въпросителна е, че Корк не са толкова солидни като гост, колкото у дома, но все пак най-вероятно ще спечелят срещу отбор, който вече е на 30 точки зад тях, въпреки че едва преполовихме първенството. Прогноза 2.

Кристиансунд – Молде
Норвегия
Час – 19:00
Прогноза – Х
Коефициент – 3.40
Сигурност – 4/10
Реми е нашата прогноза за този мач между Кристиансунд и Молде, които винаги в преките си съперничества или завършват наравно, или някой побеждава трудно с един гол разлика. Да се надяваме в този случай никой отбор да няма късмета да победи равностойния си противник. Прогноза Х.

Согндал – Викинг
Норвегия 2
Час – 16:30
Прогноза – Х
Коефициент – 3.40
Сигурност – 4/10
Същите са очакванията ни и за другият двубой от норвежкия футбол в днешния ден. Согндал и Викинг са с равен актив от точки, направиха равен в последния си директен мач, както и в много други мачове в историята на съперничествата между двата отбора. При тези два отбора дори и домакинското предимство рядко играе особена роля. Прогноза Х.