Прогнози за 09.06.2019 г.

Англия – Шотландия
Световно първенство за жени
Час – 19:00
Прогноза – 1 (-1,5 АХ)
Коефициент – 1.50
Сигурност – 9/10
В днешния ден вниманието на футболния свят е приковано към непредвидимия финал в Лигата на Нациите и няма много други мачове, заради което ще се насочим към женския футбол, където започна Световното първенство за жени. В един от мачовете ще заложим за една от най-силните женски гарнитури в света – тази на Англия – срещу съседките от Шотландия. За класата на Англия говори достатъчно факта, че вкараха 29 гола в квалификациите и достигнаха полуфинал на последното Световно и последното Европейско. Прогноза 1 с азиатски хендикап -1,5 гола.

Бразилия – Ямайка
Световно първенство за жени
Час – 19:00
Прогноза – 1 (-2,5 АХ)
Коефициент – 1.70
Сигурност -8/10
Бразилия също е безспорно един от най-силните национални отбори за жени в световен мащаб. Въпреки че често се провалят на големите първенство, това винаги се случва на елиминационната фаза, докато не са отпадали в групите от 1995 г. За да не отпаднат и от тази група, определено трябва да победят най-слабия – Ямайка – и според нас ще го сторят с лекота. Прогноза 1 с азиатски хендикап -2,5 гола.

Австралия – Италия
Световно първенство за жени
Час – 19:00
Прогноза – 1
Коефициент – 1.60
Сигурност – 8/10
Докато в мъжкия футбол “Скуадра Адзура“ биха били категоричен фаворит срещу “Кенгурата“, при жените нещата не стоят така, защото австралийките са четвъртфиналисти на последните 3 Световни първенства, докато италианките изобщо не са се класирали за този форум от 1999 г. насам. Определено на Ботуша женския футбол се неглижира и повече класа има в тима на Австралия. Прогноза 1.

Университатя Клуж – Херманщат
Румъния Плейоф за Лига I
Час – 18:00
Прогноза – Х
Коефициент – 2.90
Сигурност – 4/10
Днес ще се изиграе и едно кърваво дерби в Румъния за определяне на последния отбор в Лига I за другия сезон, в което виждаме стойност за равенството въпреки скромния коефициент. Прогноза Х.