Прогнози за 09.07.2017 г.

Корк Сити – Ст. Патрикс
Ирландия
Час – 16:00
Прогноза – 1 (-1 ХК)
Коефициент – 1.60
Сигурност – 8/10
Корк Сити спечели четири от последните си пет мача срещу днешния си противник, като всяка една от победите бе извоювана с разлика, а две от тях са през този сезон. Тимът и сега е пълен господар в ирландското първенство, като след 19 изиграни кръга има 18 победи и 1 равен. За всеки гол на противник, Корк Сити са отбелязали 5,4 гола към този момент. Единственото равенство на отбора е в гостуване, а у дома е напълно безпогрешен с 9 победи от 9 мача. Гостите са в зоната на изпадащите и не са побеждавали от седем кръга насам. Неравностоен мач с изразен фаворит. Прогноза 1 с хендикап -1 гол.

Дери Сити – Слиго Роувърс
Ирландия
Час – 16:30
Прогноза – 1
Коефициент – 1.60
Сигурност – 8/10
Дери Сити загубиха последните си два мача, но пък преди това отборът бе в серия от 10 поредни мача без загуба. Заради многото равенства в тях обаче тимът остана на пета позиция, но все още с напълно реални шансове да намери място в Лига Европа и през следващия сезон. Днес победата е задължителна пред домакините, особено като имаме предвид, че противникът е най-слабият гост в шампионата без нито една победа до момента. Прогноза 1.

Стабек – Бран
Норвегия
Час – 21:00
Прогноза – Х
Коефициент – 3.40
Сигурност – 4/10
Бран натрупаха много равенства напоследък – 4 от последните им 5 мача – и очакваме с равен да завърши и трудното им гостуване на Стабек – така, както завърши и мачът между двата отбора на същия стадион преди година. Прогноза Х.

Стромгодсет – Кристиансунд
Норвегия
Час – 19:00
Прогноза – Х
Коефициент – 3.70
Сигурност – 4/10
Странно за нас букмейкърите дават сериозно предимство на домакините, като имаме предвид, че те имат само 1 победа за последните си 10 мача, намират се зад Кристиансунд в класирането (макар и само една позиция зад тях) и загубиха от този отбор по-рано през сезона. Ние виждаме този мач като напълно равностоен и откриваме стойност в залозите за равенство. Прогноза Х.