Прогнози на футболни срещи от Европа

Лейтън Ориент – Фулъм
Купа на футболната лига, Англия
Час – 21:45
Прогноза – 2
Коефициент – 2.20
Сигурност – 6/10
Отборът на Фулъм, който в момента се състезава в Чемпиъншип, се изправя в първия кръг от турнира за Купата на футболната лига на Англия срещу тим, който е две нива по-надолу в йерархията на футбола на Острова. Лейтън Ориент е в Лига 2, което се явява четвъртата по сила дивизия. Бившият отбор на Димитър Бербатов играе футбол на много по-високо ниво и би трябвало да спечели. Прогноза 2.

Родърдам – Моркамб
Купа на футболната лига, Англия
Час – 21:45
Прогноза – 1
Коефициент – 1.60
Сигурност – 8/10
През миналата кампания, Моркамб завърши на 21-во място в Лига 2, докато Родърдам финишира 21-ви в Чемпиъншип. Тук освен разликата в нивата имаме и домакинско предимство, което още повече увеличава шансовете на Родърдам. Прогноза 1.

Дарби Каунти – Гримзби
Купа на футболната лига, Англия
Час – 21:45
Прогноза – 1
Коефициент – 1.50
Сигурност – 9/10
Дарби Каунти не само, че са отбор от Чемпиъншип, те бяха само на крачка от това да влезнат във Висшата лига на Англия, но само късметът не им достигна, за да го сторят. Гримзби през миналия сезон игра Националната футболна лига – петото ниво на английския футбол – но все пак успя да намери място в Лига 2. Всичко различно от домакинска победа ще бъде голяма изненада. Прогноза 1.

Кембридж – Шефилд Уед
Купа на футболната лига, Англия
Час – 21:45
Прогноза – 2
Коефициент – 1.80
Сигурност – 7/10
Шефийлд Уед стигнаха до самия финал на плейофите за влизане в Премиър лийг, но там бяха победени драматично от Хъл Сити. През този сезон обаче те отново са сред фаворитите да влязат в елита и са силно решени да го сторят. Състезаващите се в Лига 2 Кембридж не разполагат с много качество, за да се надяват да бъдат равностойни на противника си. Прогноза 2.