Прогнози за 09.08.2017 г.

Порто – Ещорил
Португалия
Час – 21:00
Прогноза – 1 (-1 ХК)
Коефициент – 1.50
Сигурност – 9/10
Очакваме успешен старт за португалския гранд Порто в мача му от първия кръг на Примейра Лига срещу един отбор, срещу когото няма никакви проблеми в последните години. Порто спечели всичките си мачове срещу Ещорил от последните два сезона. Тимът сега е крайно мотивиран да спечели титлата на страната, след като не успя да го стори през миналата кампания, и ще направи всичко възможно да не се провали още в откриващия кръг. Прогноза 1 с хендикап -1 гол.

Рубин Казан – Локомотив Москва
Русия
Час – 20:00
Прогноза – 2
Коефициент – 3.20
Сигурност – 5/10
Двубоят ни изглежда като напълно равностоен, дори с леко предимство за гостите, и този висок коефициент за тях няма как да не ни съблазни да заложим за тях. Те записаха 4 победи от 4 мача от началото на сезона, докато Рубин спечелиха 2 от мачовете си и загубиха другите два. Факт е, че през миналия сезон Рубин на два пъти победи Локомотив, но сега ситуацията изглежда по-различна. Прогноза 2.

Урал – Зенит
Русия
Час – 17:30
Прогноза – 2
Коефициент – 1.50
Сигурност – 9/10
Зенит също започна с 4 победи новото първенство, като има и 4 поредни победи срещу тима на Урал, всяка една от които с два или три гола разлика. Класата на двата отбора е много различна и очакваме разликата да си проличи на терена. Прогноза 2.

ХИФК Хелзинки – ВПС Вааса
Финландия
Час – 18:30
Прогноза – Х
Коефициент – 3.10
Сигурност – 4/10
И двата отбора имат близо 50% мачове през сезона, които са завършили без победител. В първия мач между тях за сезона двата тима не се победиха, а сега ВПС Вааса е в серия от три поредни равенства. Сега изглежда още по-вероятно да видим равенство, защото в този мач домакин ще е ХИФК, а това е отборът с малко по-скромните възможности. Прогноза Х.