Футболни прогнози с добра успеваемост

ЦСКА-София – Копенхаген
Трети квалификационен кръг на Лига Европа
Час – 20:45
Прогноза – 2
Коефициент – 2.60
Сигурност – 6/10
Копенхаген не е толкова силен отбор, колкото беше преди 2-3 години, така че можем да кажем, че “Червените“ имат своите шансове, но все пак при такива изравнени коефициенти стойността е при датския отбор. Той разполага с няколкократно по-голям бюджет от този на ЦСКА-София и е най-богатият отбор в Дания. Чисто игрово също имат сериозно предимство пред “Армейците“, така че залогът при този коефициент е добър. Прогноза 2.

Легия Варшава – Дюделанж
Трети квалификационен кръг на Лига Европа
Час – 22:00
Прогноза – 1 (-1,5 АХ)
Коефициент – 1.50
Сигурност – 9/10
Силният тим на Легия Варшава изненадващо отпадна от Шампионска лига, но да паднат сега и от люксембургски тим ще е прекалено. Не вярваме това да се случи и си мислим, че полският шампион ще премине леко през Дюделанж. Прогноза 1 с азиатски хендикап -1,5 гола.

Инстанбул ББ – Бърнли
Трети квалификационен кръг на Лига Европа
Час – 21:00
Прогноза – 1
Коефициент – 2.00
Сигурност – 6/10
Най-вероятно Бърнли ще даде почивка на голяма част от титулярите си и така ще докаже снизходителното си отношение на английските тимове към турнира Лига Европа. Те го показаха и в миналия кръг, когато трябваше да отстраняват шотландския Абърдийн след продължения. Инстанбул ББ е доста по-силен отбор от Абърдийн, като тимът приключи на три точки от първото място в турската Суперлига и има в състава си сериозни звезди на европейския футбол. Прогноза 1.

Севиля – Жалгирис
Трети квалификационен кръг на Лига Европа
Час – 22:45
Прогноза – 1 (-2,5 АХ)
Коефициент – 1.60
Сигурност – 8/10
От този мач очакваме всичко друго, но не и равностойна игра. Разликата между Севиля и Жалгирис е светлинни години, като литовския отбор може да бъде оприличен на тим от долната половина на българското първенство. Те се справиха с доста трудности срещу отбори от Фарьорските острови и Лихтенщайн в миналите два кръга, като мачът със Севиля ще е твърде голям скок за тях. В миналия кръг у дома, “Андалусийците“ направиха три гола аванс срещу унгарския Уйпещ още през първото полувреме. Очакваме и днес да имат три гола аванс – ако не в края на първото полувреме, то поне в края на мача. Прогноза 1 с азиатски хендикап -2,5 гола.