Прогнози за 09.08.2020 г.

България | Първа Лига
Ботев Пловдив - Локомотив Пловдив
6:45 pm
Локомотив беше по-успешният пловдивски тим през миналия сезон. “Смърфовете“ можеха да завършат и на второ място в класирането, ако не беше отпускането им в края в следствие на спечелената купа, която им осигури европейското участие. Ботев се представи толкова зле, че не успя да се класира за първата шестица. Не само резултатите на гостите са по-добри, но и играта им. Прогноза 2.

Прогноза

2

Коефициент

2.25

Сигурност: 60%
България | Първа Лига
Славия - Черно море
9:00 pm
Славия завърши на трето място в Първа Лига, което бе голям успех за “Белите“. Няма и как да не им се признае успеха, особено когато бе постигнат почти само от българи. Черно море имат няколко чужденци в халфовата линия и нападението, но това не им помага да вкарат много голове. Отбелязването е проблемът за “Моряците“ в повечето им мачове. Славия ще се пребори според нас. Прогноза 1.

Прогноза

1

Коефициент

2.00

Сигурност: 60%
Швеция | Суперлига
Хакен - Калмар
3:30 pm
Хакен не трябва да изпита сериозни затруднения срещу последния Калмар. Отборът-домакин мачка всички в срещите на собствен терен - 17:2 голова разлика от 7 мача. Калмар не е отбор, който блести с добра игра нито у дома, нито като гост. Те са последни с цели 10 мача без победа. Прогноза 1.

Прогноза

1

Коефициент

1.55

Сигурност: 80%
Швеция | Суперлига
Йостерсунд - Елфсборг
6:30 pm
Третият Елфсборг не се притеснява от гостувания и се представя по-добре от който и да е шведски отбор. Домакините са на 14-то място с много по-слабо представяне у дома, отколкото като гост. На своя стадион имат 2 точки от общо 12 на своята сметка. Прогноза 2.

Прогноза

2

Коефициент

1.70

Сигурност: 80%