Прогнози за 09.09.2020 г.

Финландия | Вейкауслига
КуПС Куопио - РоПС Рованиеми
6:30 pm
КуПС Куопио трябва да запише рутинен успех срещу изпадналия в дълбока криза тим на РоПС Рованиеми. Гостите са с 2 точки за изминалите 13 кръга от началото на сезона, а серията им от поредни загуби набъбна до 9 двубоя. Шампионът на страната КуПС и тази година изглежда ще бъде в битката за първото място. Прогноза 1 с азиатски хендикап -1,5 гола.

Прогноза

1 (-1,5 АХ)

Коефициент

1.50

Сигурност: 90%
Финландия | Вейкауслига
Сейняйоен - Интер Турку
6:30 pm
Сейняйоен е отбор на по-ниско ниво от Интер Турку, но в същото време много корав домакин, докато представянето на Интер Турку като гост е далеч от отлично. Гостите имат 2 победи от 7 гостувания, а срещу този конкретен противник загубиха и двата последни мача - включително и домакинството. Прогноза двоен шанс 1Х.

Прогноза

Коефициент

1.80

Сигурност: 70%
Финландия | Вейкауслига
Хонка - Илвеш
6:30 pm
Хонка срещу Илвеш за нас е мач без фаворит. И двата отбора са европейски участници, а победите им са разделени последните години. Победите се печелят дори по-често от гостуващия отбор, така че не може да се каже, че домакинското предимство е много голям бонус за Хонка. В момента, броят на точките им е абсолютно еднакъв. Прогноза Х.

Прогноза

Х

Коефициент

3.40

Сигурност: 50%
Финландия | Вейкауслига
ИФК Мариехамн - ФК Лахти
6:30 pm
В този мач коефициентите за победител са абсолютно равни, но ИФК Мариехамн трябва да имат поне малко предимство. Те са победителят в 4 от последните 5 директни мача, а домакинското предимство е по-важно за тях, защото са в серия от 3 поредни домакински победи. Прогноза 1 Равен Няма Залог.

Прогноза

1 ДНБ

Коефициент

1.85

Сигурност: 70%