Серия Б 2016/2017 Италия

Верона – Бреша
Италия Серия Б
Час – 13:30
Прогноза – 1
Коефициент – 1.50
Сигурност – 9/10
Верона вървят смело по пътя си към завръщането в Серия А, като към момента заемат второто място в класирането с актив от 16 точки от 7 мача. Като домакин тимът е перфектен и записа само победи с разлика до момента. Всичко на всичко, Верона са в серия от 7 поредни победи у дома, като към тях се включват и двата успеха от края на миналия сезон в Серия А срещу Ювентус и Милан. Точно слабичкия тим на Бреша едва ли ще прекъсне серията им. Прогноза 1.

Латина – Трапани
Италия Серия Б
Час – 16:00
Прогноза – Х
Коефициент – 3.00
Сигурност – 4/10
Тези два отбора имат много висока склонност към равенствата – те имат по пет равенства в седемте си мача от началото на кампанията, които са гарнирани с по две загуби. С равен завърши и последното домакинство на Латина срещу Трапани. Прогноза Х.

Салернитана – Беневенто
Италия Серия Б
Час – 18:30
Прогноза – 2
Коефициент – 2.90
Сигурност – 5/10
Макар победите за госта да не са толкова често явления в италианската втора дивизия, ще опитаме такава в този мач. Беневенто се представят много добре от началото на сезона и са все още непобедени с 4 победи и 3 равенства. Това им отрежда третото място във временното класиране. В същото време, Салернитана има само една загуба и се намира в зоната на изпадащите. Прогноза 2.

Алмерия – Леванте
Испания 2
Час – 19:00
Прогноза – 2
Коефициент – 2.50
Сигурност – 5/10
Прехвърляме се за кратко във втората дивизия на Испания, където Леванте е гост на Алмерия. Леванте е лидер във временното класиране след 6 победи, 1 равен и 1 загуба. Доскорошния участник в Примера Дивисион се очаква да бъде лидер и след края на сезона. Противникът им е предпоследен със само 6 точки в 8 мача. Прогноза 2.