Прогнози за 09.10.2017 г.

Уелс – Ирландия
Квалификации за Световно първенство
Час – 21:45
Прогноза – 1
Коефициент 2.20
Сигурност – 6/10
Уелс срещу Ирландия е един от ключовите мачове тази вечер. Домакините заемат второто място пред последния кръг със 17 точки, а гостите са точка зад тях на третата позиция. Уелс затвърдиха позитивните впечатления след полуфинала на Европейското и не загубиха нито един от мачовете си в тези квалификации, а в последните три кръга записаха три победи с три чисти мрежи. Ирландците не се представят тази година на нивото, на което бяха през миналата, и спечелиха само един от петте си двубоя – този срещу последния Молдова. Уелс ще вземе мача според нас. Прогноза 1.

Сърбия – Грузия
Квалификации за Световно първенство
Час – 21:45
Прогноза – 1 (-1,5 АХ)
Коефициент – 1.50
Сигурност – 9/10
В друг мач от същата група, Сърбия трябва да спечели, за да запази първото място и сигурната квота за Русия. Домакините нямат право на грешка в толкова важен мач срещу тима на Грузия, който все още няма победа в тези квалификации. Играчите на Слаболюб Муслин спечелиха в Грузия с 3:1 и е много вероятно да победят и тази вечер с разлика. Прогноза 1 с азиатски хендикап -1,5 гола.

Израел – Испания
Квалификации за Световно първенство
Час – 21:45
Прогноза – 2
Коефициент – 1.50
Сигурност – 9/10
Очакваме испанците да продължат перфектното си представяне и серията от седем поредни победи. Една от тези победи е именно срещу Израел в началото на годината с 4:1. Испания доказаха, че не подценяват съперниците си и че играят всеки мач за победа. Прогноза 2.

Украйна – Хърватия
Квалификации за Световно първенство
Час – 21:45
Прогноза – Под 2,5 гола
Коефициент – 1.55
Сигурност – 9/10
Още един ключов мач, в който в директен сблъсък Украйна и Хървати ще определят участника на плейофите. Със сигурност напрежението в това люто дерби ще бъде жестоко и и двата отбора ще бъдат максимално предпазливи, затова и смятаме, че е много малко вероятно да видим повече от два гола. Без много попадения бяха мачовете и на двата отбора през тези квалификации. Домакините имат само един оувър в последните си шест мача, а гостите направиха един мач с над два гола за целите квалификации и то срещу Косово. Прогноза Под 2,5 гола.