Футболни прогнози с добра успеваемост

Йогрите – Дегерфорс
Швеция 2
Час – 20:00
Прогноза – 1
Коефициент – 1.80
Сигурност – 7/10
Домакините вече победиха противника си като гост през сезона. Сега трябва да направят по-лесното – да спечелят като домакин – и то когато имат 3 победи в последните 5 мача, докато Дегерфорс взеха трите точки веднъж за последните 6 кръга. Прогноза 1

Кроули Таун – Портсмут
ЕФЛ Трофи
Час – 21:45
Прогноза – 2
Коефициент – 1.80
Сигурност – 7/10
Портсмут надиграва тотално Кроули Таун в последните четири директни двубоя, печелейки всичките с обща голова разлика 11:1. Сега те са и една дивизия по-нагоре от опонента си, така че очакваме тяхна спокойна победа в турнира ЕФЛ Трофи. Прогноза 2.

Питърсбъро – Брайтън Академи
ЕФЛ Трофи
Час – 21:45
Прогноза – 1
Коефициент – 1.50
Сигурност – 9/10
Сравнително лесен мач се очаква за професионалистите на Питърсбъро срещу академията на Брайтън. Анализът ни на мненията на хора, запознати в детайли с това ниво на английския футбол, ни води към мисълта, че е много вероятно домакините да спечелят. Прогноза 1.

Оксфорд Юнайтед – Нортхямптън
ЕФЛ Трофи
Час – 21:45
Прогноза – 1
Коефициент – 1.70
Сигурност – 8/10
Нортхямптън не само са едно ниво по-надолу от Оксфорд, но и са сред най-слабо представящите се отбори в своята дивизия (Лига 2). Те имат само една победа след 11 кръга, а и вече записаха една загуба в групата на ЕФЛ Трофи, докато Оксфорд започнаха с класическа победа. Прогноза 1.