Прогнози за 09.10.2019 г.

Германия – Аржентина
Приятелски мач
Час – 21:45
Прогноза – Х2
Коефициент – 1.85
Сигурност – 7/10
В очаквания състав на Германия за този мач личат имената на редица играчи с малък или никакъв опит на международната сцена. Например, нападателят на Фрайбург Лука Валдшмид ще направи пълен дебют, а защитниците Марсел Халстенберг, Лукас Клостерман и Никлас Старк имат общо 8 мача за немския национален отбор. В същото време аржентинците ще излязат с по-познати имена, които са носили вече много пъти националната фланелка. Аржентинският отбор е с добри резултати в последната година, а и много от играчите им показват в момента добра форма в клубните си отбори. Лаутаро Мартинез, например, прави истински фурор с екипа на Интер и не спира да бележи всеки мач. Прогноза двоен шанс Х2.

Бахрейн – Азербайджан
Приятелски мач
Час – 19:30
Прогноза – Под 2,5 гола
Коефициент – 1.60
Сигурност – 8/10
В последните 9 срещи на Бахрейн само 2 пъти имаше повече от едно попадение в срещата. Страшно малко са попаденията в мачовете на Бахрейн, а и Азербайджан не се слави с много атрактивни мачове. Вярно е, че в някои от последните им мачове се вкараха доста голове, но в тях гостите срещнаха много класни противници, които не преставаха да натискат. Бахрейн не е точно такъв отбор – въпреки сериозните инвестиции в работата с подрастващи през последните години, националният тим все още е далеч от световна сила. Очакванията ни са за нискорезултатна среща. Прогноза Под 2,5 гола.

Вендсисел – Нордселанд
Купа на Дания
Час – 20:00
Прогноза – 2
Коефициент – 1.60
Сигурност – 8/10
Ако гледаме само последните резултати като гост на Нордселанд в Суперлигата, би трябвало да им бъде много трудно в този мач, но днес играят срещу отбор, който не е от Суперлигата. Вендсисел изпадна през миналия сезон и в момента изглежда по-скоро като отбор, който си е на мястото във втория ешалон. Те са 7-ми от 12 отбора. Горе-долу на същата позиция е и Нордселанд, но една дивизия по-нагоре. Прогноза 2.

Ботафого – Гояс
Бразилия
Час – 01:15
Прогноза – Х2
Коефициент – 1.80
Сигурност – 7/10
Ботафого затъва все по-сериозно в представянето си и в момента е в най-тежкия период на и без това не лекия си сезон – в момента те имат 4 поредни загуби. Гояс е отбор с 4 поредни победи и с успех над Ботафого през първия полусезон, така че шансовете са на тяхна страна. Прогноза двоен шанс Х2.