Прогнози за 09.11.2016 г.

Гърция – Беларус
Приятелски мач
Час – 21:15
Прогноза – 1
Коефициент – 1.80
Сигурност – 7/10
За разлика от предния квалификационен цикъл, този път гърците изглеждат в доста по-добро състояние. Те спечелиха всичките си три мача в групата. Беларусите са в нашата група и, след като не спечелиха нито един от първите си три мача, включително и последния срещу Люксембург у дома, надеждите им за каквото и да било умряха преди да са се зародили. Гърция е по-силният отбор в момента и очакваме да спечели в тази контролна среща. Прогноза 1.

Холандия – Белгия
Приятелски мач
Час – 21:45
Прогноза – 2
Коефициент – 2.30
Сигурност – 6/10
Белгия не само е в серия от три поредни победи, но и то какви – головата им разлика към момента е 13:0. Групата на Холандия е по-тежка, но и резултатите им са много по-лоши. Холандия имат само една победа и в момента имат много причини да бъдат притеснени, защото са на път да изпуснат втори пореден голям форум. Четвъртфиналиста от Европейското Белгия разполага с повече класа и според нас е фаворит. Прогноза 2.

Шинник Ярослав – Волгар
Русия 2
Час – 17:30
Прогноза – 1
Коефициент – 1.70
Сигурност – 8/10
Залогът ни е най-вече против много слабото моментно състояние на гостите – едва 1 спечелена точка в последните 7 кръга. Шинник Ярослав прави много по-добри резултати и у дома няма как да не е фаворит. Прогноза 1.

Мордовя – Тосно
Русия 2
Час – 17:30
Прогноза – 2
Коефициент – 1.80
Сигурност – 7/10
Гостите имат отлични шансове да влязат във Висшата лига на Русия. Те в момента са на второто място, което дава право на директна промоция. Разликата с третото обаче не е особено голямо, така че място за отпускане няма. Днес играят срещу отбор, който е на точка от зоната на изпадащите, така че този мач лесно може да се причисли към графата „задължителни“. Прогноза 2.