Прогнози за мачовете от световното

Хърватия – Гърция
Бараж за СП
Час – 21:45
Прогноза – Под 2,5 гола
Коефициент – 1.65
Сигурност – 8/10
Не очакваме да паднат повече от един-два гола в този толкова важен плейоф. Дори и хърватите, които са по-известни като атакуващ отбор за разлика от Гърция, записаха само един оувър във всичките си десет двубоя от квалификациите и то това беше в двубоя им срещу Косово. Преобладаващата част от мачовете на “Елините“ също бяха с малко голове. А сега мачът е от много голямо значение,което е предпоставка за по-предпазлива игра, а важен аспект също така е, че ще има и втори мач-реванш и обикновено тимовете са по-предпазливи в първата среща. Прогноза Под 2,5 гола.

Северна Ирландия – Швейцария
Бараж за СП
Час – 21:45
Прогноза – 2 Равенство Няма залог
Коефициент – 1.65
Сигурност – 8/10
Швейцарците направиха изключителни квалификации и записаха девет победи в десет мача, но единствено головата разлика не им позволи да се класират директно за Световното. Северна Ирландия не бяха чак толкова убедителни – те допуснаха три загуби и един равен. Класата в състава на гостите определено е много по-голяма и ние смятаме, че те ще спечелят срещата. Все пак се подсигуряваме с опцията “Равен Няма залог“, тъй като все пак са гости и ще имат реванш пред собствена публика и е възможно да се задоволят и с равенството. Прогноза 2 ДНБ.

Румъния – Турция
Приятелски мач
Час – 20:15
Прогноза – Х
Коефициент – 3.20
Сигурност – 6/10
Румъния и Турция се представят по доста подобен начин в последно време. И двата тима не успяха да преодолеят групите на Евро 2016, а след това и двата завършиха на четвърто място в квалификационните си групи за Световното. Нивото им е приблизително равностойно, а приятелският статут на мача още повече увеличава шанса за реми. Прогноза Х.

Шотландия – Холандия
Приятелски мач
Час – 21:45
Прогноза – Х
Коефициент – 3.20
Сигурност – 4/10
И двата тима не играят сега бараж единствено заради по-лошата си голова разлика от вторите в групите си, като и двата имаха шанс да се класират до последния си мач, а шотландците буквално до последните секунди на гостуването си на Словения. Разочарованието със сигурност тегне при играчите и на двете национални гарнитури и едва ли победата днес ще ги зарадва особено. Едва ли и ще я търсят особено. Холандците имат може би по-класния състав, но пък домакин е Шотландия, така че шансовете според нас са напълно изравнени. Прогноза Х.