Прогнози за 09.11.2019 г.

Байерн Мюнхен – Борусия Дортмунд
Германия
Час – 19:30
Прогноза – 1
Коефициент – 1.50
Сигурност – 9/10
Очакваме Байерн Мюнхен да заиграят по-силно след смяната на треньора. Те имат 3 поредни успеха на “Алианц Арена“ срещу Борусия Дортмунд, а през последните два сезона “Баварците“ направо унижиха големия си съперник с резултати 5:0 и 6:0. Представянето на домакините бе силно критикувано, но въпреки това имат 4 победи в последните 5 мача, докато Борусия Дортмунд са с 3 успеха за този период. Байерн ще бъдат без трима защитници, но по-сериозните проблеми са при Борусия, които могат да бъдат без двамата си най-добри играчи – Марко Ройс и Джейдън Санчо. Прогноза 1.

Херта – РБ Лайпциг
Германия
Час – 16:30
Прогноза – 2
Коефициент – 1.70
Сигурност – 8/10
Ред Бул Лайпциг са под пара в момента. Те направиха страхотни мачове в последните десет дни и може да се забележи огромното им желание да вкарват голове и печелят мачове. В последния кръг вкараха 8 гола на Майнц. В състава на Херта има потенциал, но не успяват да покажат последователност на добрите си игри. Те спечелиха само 1 точка в последните 3 кръга. Прогноза 2.

Майнц 05 – Унион Берлин
Германия
Час – 16:30
Прогноза – Х2
Коефициент – 1.70
Сигурност – 8/10
Унион изигра няколко добри мача и показват, че знаят какво правят и имат стратегия за двубоите. Те ще бъдат със сигурност добре подготвени за отбора на Майнц, който няма как да има увереност в този момент след катастрофалната загуба с 8:0 в Лайпциг. Не смятаме, че след такава катастрофа Майнц ще могат да се вдигнат толкова бързо, че да спечелят този мач. Прогноза двоен шанс Х2.

Шалке 04 – Фортуна Дюселдорф
Германия
Час – 16:30
Прогноза – Х2
Коефициент – 2.20
Сигурност – 6/10
Смятаме, че Шалке записва по-добри резултати, отколкото заслужава. Късметът им помогна да спечелят част от точките си, но и въпреки късмета са спечелили веднъж в последните 4 кръга. Фортуна Дюселдорф победи в 2 от последните 3 кръга и надви Шалке с 0:4 в последния мач на “Велтинс Арена“. Прогноза двоен шанс Х2.