Прогнози за 1.12.2016 г.

Верея – Берое
България
Час – 15:00
Прогноза – 1
Коефициент – 2.60
Сигурност – 6/10
Берое победиха Верея в първото градско дерби на своя стадион, но сега смятаме, че фаворит е другия отбор и то не само защото мачът ще се играе на “Трейс Арена”. Верея се намира в добро състояние, спечели последните си два домакински мача, а в последния кръг направи равен на ЦСКА. Берое пък има само една победа в последните си десет мача и така са зад градския противник в класирането. Прогноза 1.

Нефтохимик – ЦСКА
България
Час – 17:30
Прогноза – 2 (-1 ХК)
Коефициент – 1.80
Сигурност – 7/10
Очакваме ЦСКА да започне силно с новия си наставник срещу един от аутсайдерите в групата. “Червените” разбиха Нафтата с 5:1 през август, сега предполагаме, че ще спечелят отново с категоричен резултат. Прогноза 2 с хендикап -1 гол.

Том Томск – Локомотив Москва
Русия
Час – 14:00
Прогноза – 2
Коефициент – 1.50
Сигурност – 9/10
Московският Локомотив е сериозен фаворит за трите точки срещу аутсайдера Том Томск, който спечели общо две точки в последните си осем двубоя. Локомотив Москва е един от сериозните отбори в руския футбол, който разполага с много повече възможности и качества от противника си. Прогноза 2.

Криля Советов – Спартак Москва
Русия
Час – 17:00
Прогноза – 2
Коефициент – 1.70
Сигурност – 8/10
Спартак Москва е временният лидер в руската Висша лига с шест точки аванс пред втория Зенит след 12 победи в 15 кръга. Сега тимът е в серия от шест поредни успеха. Също така, те са в серия и от пет поредни победи срещу Криля Советов. Домакините са на две точки от последното място и определено в момента не изглеждат като равностоен опонент на лидера в класирането. Прогноза 2.