Прогнози за 10.02.2020 г.

Холщайн Кийл – Санкт Паули
Втора Бундеслига
Час – 21:30
Прогноза – Х
Коефициент – 3.60
Сигурност – 4/10
Мач с изравнени сили виждаме да се изиграе в 21-ия кръг на Втора Бундеслига в Германия. 5 точки разделят двата отбора. Те са в полза на Холщайн Кийл, но домакините имат само 1 победа в последните 5 мача, като 3 от срещите завършиха наравно. Формата на Санкт Паули е определено по-добра. Те загубиха само 1 мач в последните 4 кръга, въпреки че през това време играха срещу три от тимовете в Топ 5 на класирането. Гостите не са аутсайдери, въпреки че букмейкърите така ги виждат. Прогноза Х.

Панайтоликос – Волос
Гърция
Час – 18:00
Прогноза – Под 2,5 гола
Коефициент – 1.60
Сигурност – 8/10
Панайтоликос и Волос са вкарвали през кампанията по по-малко от един гол на мач, така че вълна от попадения е малко очаквана в този мач. Волос особено впечатлява със своята статистика, в която се вижда, че 3 от последните 4 мача на отбора са събирали по един гол или по-малко. Прогноза Под 2,5 гола.

Бейтар Йерусалим – Макаби Хайфа
Израел
Час – 20:15
Прогноза – 2 ДНБ
Коефициент – 1.80
Сигурност – 7/10
Бейтар Йерусалим изглежда е в сериозна криза, след като сега в 2 поредни кръга губи от отбори в долната половина на таблицата. Отборът на Макаби Хайфа има вкупом 2 загуби за период от четири месеца и половина, така че стабилността е налице при гостите. През 2019 г. Макаби взеха победа и равен срещу Бейтар. Прогноза 2 Равен Няма Залог.

Стяуа – Академика Клинчени
Румъния
Час – 20:00
Прогноза – 1 (-1,5 АХ)
Коефициент – 1.50
Сигурност – 9/10
Медиите в Румъния съобщават, че Академика ще бъдат без двама от най-важните си футболисти, в това число и капитана. Така или иначе отборът се движи на предпоследната позиция и с липсата на победа в последните 5 кръга не дава признаци за подобряване. Стяуа не само печели почти всичките си мачове, но и в повечето случаи съумява да го стори с преднина в резултата. Стяуа победи Академика с 0:3 при визитата си през септември. Прогноза 1 с азиатски хендикап -1,5 гола.