Прогнози за 10.06.2017 г.

Германия – Сан Марино
Квалификации за Световно първенство
Час – 21:45
Прогноза – 1 (-7 ХК)
Коефициент – 1.90
Сигурност – 7/10
Германците не са от отборите, които са свикнали да жалят слабите съперници. Домакините много добре знаят значението на головата разлика и се стараят тя да бъде колкото се може по-висока. Когато двата тима се срещнаха през ноември миналата година в Сан Марино, Германия спечели с резултат 8:0. Точно такъв резултат ни трябва и сега, за да бъде този залог печеливш. На собствен терен успехът би трябвало да дойде още по-лесно. Прогноза 1 с хендикап -7 гола.

Норвегия – Чехия
Квалификации за Световно първенство
Час – 21:45
Прогноза – 2
Коефициент – 2.90
Сигурност – 6/10
Добър коефициент виждаме за чехите, които са в серия от две поредни победи и се очертават като основен фаворит за второто място. За тях обаче е много важна победата над Норвегия. Домакините вече нямат много за какво да играят, тъй като допуснаха четири загуби от пет мача (побеждавайки единствено Сан Марино) и шансовете им за класиране за Световното са в сферата на фантастиката. Гостите играят по-добре и смятаме, че ще спечелят. Прогноза 2.

Полша – Румъния
Квалификации за Световно първенство
Час – 21:45
Прогноза – 1
Коефициент – 1.50
Сигурност – 9/10
Полша се представят страхотно в група Е на квалификациите за Световното, като вече имат шест точки аванс на върха в класирането. Домакините започнаха с неочаквано равенство като гост на Казахстан, но след това записаха четири поредни победи. Една от тези победи е срещу румънците и то бе победа с резултат 3:0 като гост. Полша лети в тези квалификации и мислим, че полетът им ще продължи и след този мач. Прогноза 1.

Литва – Словакия
Квалификации за Световно първенство
Час – 21:45
Прогноза – 2
Коефициент – 1.70
Сигурност – 8/10
Двата отбора се срещнаха през ноември 2016 г. и тогава Словакия разби Литва с 4:0. Словаците заемат второто място в класирането и са в поредица от три поредни победи, докато Литва са на предпоследната пета позиция и имат две поредни загуби. Прогноза 2.