Точните футболни прогнози

ХИК Хелзинки – ПС Кеми
Финландия
Час – 17:00
Прогноза – 1
Коефициент – 1.50
Сигурност – 9/10
Лидерът в подреждането и основен фаворит за титлата на края на сезона приема като домакин отбора на осма позиция в таблицата, който не успя да извоюва нито една точка в последните си четири двубоя. Според www.prognozi365.com ХИК изглеждат почти непобедими у дома и едва ли точно скромният тим на ПС Кеми ще е способен да ги спре. Прогноза 1.

РоПС Рованиеми – Фк Интер
Норвегия
Час – 17:00
Прогноза – 1
Коефициент – 1.70
Сигурност – 8/10
Когато двата отбора се срещнаха в началото на сезона, РоПС Рованиеми успяха да измъкнат победата като гост. Сега са домакини и само заради това задачата им би трябвало да е по-лесна. Но не е само заради това. Формата на ФК Интер спадна драстично. Той има 10 загуби в последните 12 срещи, докато домакините са в серия от две поредни победи и са доста по-напред в класирането. Прогноза 1.

Калмар – АИК
Швеция
Час – 18:30
Прогноза – 2 Равенство няма залог
Коефициент – 1.90
Сигурност – 7/10
АИК нямат нито една загуба в последните си шест двубоя срещу Калмар, в които имат и три победи. Нямат нито една загуба и в последните си шест двубоя за първенство, в които имат четири победи. Това ги класира на четвърто място, на само четири точки от лидера Малмьо. Противникът им днес е деветият Калмар, който е един от най-слабите домакини в шведският елит, докато АИК са вторият най-силен гост. Предполагаме, че гостите ще спечелят, но и допускаме, че домакините могат да вземат точка, затова залогът ни е за победа за гостите с опцията Равенство няма залог.

Хелзинборг – Елфсборг
Швеция
Час – 18:30
Прогноза – Х
Коефициент – 3.50
Сигурност – 4/10
Любопитното в директните срещи на Хелзинборг с Елфсборг е, че има само едно регистрирано равенство в последните 20 двубоя помежду им. Едно равенство е твърде малко за толкова много мачове и днес е напълно възможно процентът на ремитата да се увеличи. Двата тима са с много близки показатели през този сезон и неслучайно се определят като почти напълно равностойни от букмейкърите. Прогноза Х.