Прогнози за 10.07.2017 г.

Сарпсборг 08 – Лилестрьом
Норвегия
Час – 20:00
Прогноза – 1
Коефициент – 1.70
Сигурност – 8/10
Сарпсборг са на трето място в класирането и изостават на само три точки от лидера преди кръга. Не очакваме мачът да бъде лесен, тъй като 10-ия Лилестрьом играе добре в последните кръгове, но въпреки това смятаме домакините за убедителен фаворит в тази среща. Те победиха противника си като гост по-рано този сезон, а през миналия го разгромиха у дома с класическото 3:0. Сарпсборг е по-класният отбор и залагаме на него. Прогноза 1.

КР Рейкявик – Фьолнир
Исландия
Час – 22:15
Прогноза – Под 2,5 гола
Коефициент – 2.20
Сигурност – 6/10
Очакваме да не паднат много голове в този мач. Въпреки че исландското първенство се слави като шампионат с много оувъри, в този мач конюктурата е по-различна. Фьолнир е отборът с най-ниска резултатност в цялата дивизия с около 2 гола средно на мач. КР Рейкявик пък са “заклещени“ между мачовете си в Лига Европа и може би искат да запазят по-голямата част от силите си за европейския клубен турнир. Добрият коефициент за Под 2,5 гола още повече ни кара да поставим такъв залог. Прогноза Под 2,5 гола.

ИА Акранес – Викингур Рейкявик
Исландия
Час – 23:00
Прогноза – Над 2,5 гола
Коефициент – 1.60
Сигурност – 8/10
Точно обратния сценарий виждаме в другия мач от исландското първенство днес. В мачовете на ИА Акранес са паднали повече голове, отколкото в мачовете на всеки друг отбор в първенството – 38 гола в 9 мача, което прави по повече от 4 гола средно на мач. Статистиката на гостите също е благодатна за голове – повече от 3 гола средно на мач. Във всяко едно от домакинствата на ИА Акранес от началото на сезона видяхме поне 4 попадения, така че залогът за оувър тук изглежда изключително логичен. Прогноза Над 2,5 гола.

Юргарден – Сундсвал
Швеция
Час – 20:00
Прогноза – 1 (-1 ХК)
Коефициент – 1.70
Сигурност – 8/10
Юргарден спечели последните си две домакинства с по 4:1, докато Сундсвал изпадна в дупка и записа четири поредни загуби, в които допусна общо 12 гола. Логиката сочи, че има голяма вероятност и днес домакините да запишат убедителен успех. Прогноза 1 с хендикап -1 гол.