Футболни превюта за Efbet – от Прогнози 365

Франция – Белгия
Световно първенство
Час – 21:00
Прогноза – 1
Коефициент – 2.50
Сигурност – 6/10
Няма как да се каже със сигурност какво ще се случи в този мач, но коефициентът за победа на Франция в редовното време е силно изкушаващ. Няма съмнение, че отборът на Дидие Дешан е много по-завършен от този на Белгия, който показва пробойни в някои зони на терена. Като изключим мача им срещу Бразилия в миналия кръг, когато “Червените дяволи“ наистина надминаха очакванията и се представиха блестящо, в останалите им срещи не се показа същото ниво. Французите от своя страна са много солидни и преминават съвсем спокойно през различните етапи на турнира. Те са нашият фаворит за днешния мач. Прогноза 1.

Дюделанж – Видеотон
Шампионска лига квалификация
Час – 19:00
Прогноза – 2
Коефициент – 1.80
Сигурност – 7/10
Видеотон направиха изключителна кампания в квалификациите за Лига Европа през миналия сезон, когато отстраниха Бордо и достигнаха до плейофите за влизане в групите, където бяха спряни от Партизан. Люксембургският Дюделанж участва в плейофите за ШЛ, но логично отпадна в първия кръг след две загуби. Очакваме същото да им се случи и през тази година срещу шампиона на Унгария. Прогноза 2.

Алашкерт – Селтик
Шампионска лига квалификация
Час – 19:00
Прогноза – 2 ПП
Коефициент – 1.80
Сигурност – 7/10
Не е трудно да се предположи, че славният Селтик, който е редовен участник в групите, ще се справи с Алашкерт от Армения. Нашето мнение за този двубой е, че “Детелините“ най-вероятно ще завоюват преднина още в първото полувреме. Прогноза 2 първо полувреме.

Дрита – Малмьо
Шампионска лига квалификация
Час – 21:45
Прогноза – 2 ПП
Коефициент – 1.80
Сигурност – 7/10
Същото можем да предположим и за шведския шампион Малмьо, който има доста лесна задача в първия кръг – косоварския шампион Дрита. Прогноза 2 първо полувреме