Прогнози за 10.07.2019 г.

Ференцварош – Лудогорец
Първи квалификационен кръг на Шампионска лига
Час – 21:00
Прогноза – 2
Коефициент – 2.85
Сигурност – 6/10
Лудогорец не срещна най-лесния съперник като за първи кръг на квалификациите, но все пак “Орлите“ се определят като по-стойностен отбор от Ференцварош. Българският шампион си пати веднъж от унгарски отбор, но тогава до голяма степен и късметът изигра роля, а освен това Ференцварош не е на нивото, на което тогава беше МОЛ Види. Ференцварош, подобно на големите български грандове, има славна история, но не толкова светло настояще. За последните 15 години те са участвали 7 пъти в Европа и нито веднъж не са преминавали през втори кръг. Лудогорец изигра добър мач срещу Локомотив за Суперкупата, подсили се с няколко попълнения за милиони и има висок шанс да победи в Унгария. Прогноза 2.

Шериф – Сабуртало
Първи квалификационен кръг на Шампионска лига
Час – 16:00
Прогноза – 1
Коефициент – 1.50
Сигурност – 9/10
Опитният Шериф от Молдова среща един тим от Грузия, който няма никакъв европейски опит и който малко изненадващо достигна до титлата в Грузия през 2018 г.. Сабуртало не показват добра форма в последно време в момента течащото грузинско първенство и имат само 2 победи от 7 мача и 4 поредни гостувания без победа. Прогноза 1.

Слован Братислава – Сутиеска
Първи квалификационен кръг на Шампионска лига
Час – 21:15
Прогноза – 1 (-1,5 АХ)
Коефициент – 1.50
Сигурност – 9/10
Сутиеска спечели убедително първенството на Черна гора, но местното първенство е достатъчно слабо, за да не считаме това като причина отбор като Славия Братислава да се притеснява от тях. Преди две години се запознахме с качествата на този черногорски тим, когато те се срещнаха с Левски и паднаха на старта в Лига Европа. Интересното е, че това е единственият отбор, който “Сините“ успяха да победят за последните 8 години в Европа, което също е показателно за възможностите на Сутиеска. Шампионът на Словакия ще победи с разлика според нас. Прогноза 1 с азиатски хендикап -1,5 гола.

Линфийлд – Розенборг
Първи квалификационен кръг на Шампионска лига
Час – 21:45
Прогноза – 2
Коефициент – 1.50
Сигурност – 9/10
Линфийлд бяха много колебливи на края на аматьорското северноирландско първенство, а загубите със сериозни резултати от последните контроли не са обещаващи за това, което може да покаже този отбор. Норвежкият шампион спечели 4 пъти в последните 5 кръга на Елитесериен и безспорно е далеч по-утвърдения и доказан тим. Прогноза 2.