Прогнози за 10.08.2017 г.

КуПС Куопио – Ювяскюля
Финландия
Час – 18:30
Прогноза – 1 (-1 ХК)
Коефициент – 1.60
Сигурност – 8/10
Четвъртият във временното класиране КуПС има поне на пръв поглед лесно препятствие в 21-ия кръг на финландското първенство. Ювяскюля заема последното място в таблицата, след като успя да спечели едва 9 точки за 20 кръга. В гостуванията си, тимът все още няма регистрирана победа и дълбоко се съмняваме първата им да дойде точно срещу борещия се за местата в Европа тим на КуПС. По-скоро очакваме домакините да запишат още една убедителна победа (те имат 3 победи с по 3 гола разлика за последните 5 кръга). Прогноза 1 с хендикап -1 гол.

Лахти – Интер
Финландия
Час – 18:30
Прогноза – 1
Коефициент – 2.10
Сигурност – 6/10
Домакините показват изключителна стабилност през този сезон. Те нямат загуба в 13 поредни кръга, като в последния не се дадоха и в гостуването си на убедителния лидер ХИК Хелзинки. Интер пък влязоха в серия от 4 поредни загуби в гостуванията си, така че Лахти са без съмнение с много добри шансове за трите точки днес. Прогноза 1.

РоПС Рованиеми – ИФК Мариехамн
Финландия
Час – 18:30
Прогноза – Х
Коефициент – 3.10
Сигурност – 4/10
И двата тима не се представят особено успешно напоследък, като при двата се забелязва преобладаващ дял на хиксовете в резултатите им. Домакините имат 4 ремита за последните си 6 двубоя, а гостите – 4 за последните 5. Освен това, последните два мача между тях на стадиона на РоПС не излъчиха победител. Това е и нашата прогноза за днешния им двубой. Прогноза Х.

Сейняйоен – ХИК Хелзинки
Финландия
Час – 20:00
Прогноза – 2
Коефициент – 1.80
Сигурност – 7/10
Макар домакините да показват подобряване на формата си в последните седмици, днешният противник изглежда твърде силен за техните възможности. ХИК прави отличен сезон до момента и вече натрупа аванс от 10 точки на върха в класирането. В първия двубой между двата тима, ХИК спечели с унизителното за противника 6:0, което също няма как да не даде своето отражение върху днешния двубой. Прогноза 2.