Прогнози за 10.08.2018 г.

Манчестър Юнайтед – Лестър
Англия
Час – 22:00
Прогноза – 1
Коефициент – 1.50
Сигурност – 9/10
След шампионския сезон на Лестър, Манчестър Юнайтед има сериозно превъзходство в преките двубои между тези два тима с баланс 3-1-0, включително и две победи с разлика в домакинските си двубои. Като имаме предвид и слабите резултати на Лестър в контролите – като например равен с Акхисаспор и загуба от Удинезе – едва ли “Лисиците“ ще успеят да променят нещо в този мач. Прогноза 1.

Марсилия – Тулуза
Франция
Час – 21:45
Прогноза – 1
Коефициент – 1.50
Сигурност – 9/10
Две победи записаха Марсилия над Тулуза през сезон 17/18, с което прекъснаха дългата серия от поредни равенства в шампионатните мачове между двата отбора. Двете победи бяха напълно очаквани с оглед на силния сезон на състезателите на Руди Гарсия – четвърто място в Лига 1 и финал в Лига Европа. Тулуза пък трябваше да играе бараж за оставането си в елита. Разпределението на силите не се е променило много оттогава и очакваме домакините да запишат лесна победа. Прогноза 1.

Етър – Черно море
България
Час – 18:15
Прогноза – Под 2,5 гола
Коефициент – 1.80
Сигурност – 7/10
Общо два гола се вкараха в двата мача между Етър и Черно море през миналия сезон, а през този Етър имат три от три ъндъра. Черно море изненадващо са с три оувъра, но това е по-скоро заради странно стечение на обстоятелствата – два от мачовете на “Моряците“ бяха на минути от това да останат с два гола. Прогноза Под 2,5 гола.

Локомотив Пловдив – Верея
България
Час – 20:30
Прогноза – Под 2,5 гола
Коефициент – 1.80
Сигурност – 7/10
Същата ни е прогнозата и за другия мач от българското първенство днес. Три са поредните ъндъри в мачовете между Локомотив и Верея, като и двата тима имат по два мача с под 2,5 гола след три изиграни кръга през този шампионат. Прогноза Под 2,5 гола.