Прогнози за 10.09.2017 г.

Виляреал – Бетис
Испания
Час – 21:45
Прогноза – Под 2,5 гола
Коефициент – 1.80
Сигурност – 7/10
Виляреал не успя да вкара нито един гол в първите два кръга на сезон 17/18, докато Бетис вкара общо два за двата си мача. Освен това, двата тима са в серия от четири поредни мачя без оувър в преките двубои. Има достатъчно логика серията да продължи. Прогноза Под 2,5 гола.

Селта – Алавеш
Испания
Час – 19:30
Прогноза – Под 2,5 гола
Коефициент – 1.75
Сигурност – 7/10
Подобни са очакванията ни и за този мач. В три от последните четири мача между Селта и Алавеш не видяхме повече от един гол, а последните два мача между тях на този сезон завършиха с резултати 0:0 и 1:0. Алавеш играе много защитен футбол и противниците трудно отбелязват голове на този тим. През миналия сезон, Алавеш завърши със само два повече допуснати голове от шампиона Реал Мадрид. Залозите за Под 2,5 гола са винаги добра идея при мачовете на този тим, а точно срещу Селта идеята е още по-добра. Прогноза Под 2,5 гола.

Марсилия – Рен
Франция
Час – 22:00
Прогноза – 1
Коефициент – 1.60
Сигурност – 8/10
След доброто си начало на сезона, Марсилия претърпя много тежка загуба в миналия кръг с 6:2 от Монако и сега трябва бързо да се отърси от нея, за да може и през този сезон да завърши сред най-добрите френски тимове. Рен е добър съперник за това, тъй като тимът играе слабо в защита и е уязвим за добрите нападатели на домакините. Прогноза 1.

Сент Етиен – Анже
Франция
Час – 16:00
Прогноза – 1
Коефициент – 2.00
Сигурност – 9/10
Сент Етиен е още един отбор във форма – играчите на Оскар Гарсия спечелиха мачовете си от първите три кръга, запазвайки суха мрежа, и в четвъртия вече резонно и логично паднаха от звездния тим на ПСЖ. Анже пък записа една победа и три равни. Погледът към преките двубои от предишните сезони ни показва, че Сент Етиен има три победи и равен за последните две кампании. Прогноза 1.