Прогнози за 10.09.2018 г.

Португалия – Италия
Лига на нациите
Час – 21:45
Прогноза – 1
Коефициент – 2.30
Сигурност – 6/10
Стартът на Роберто Манчини бе далеч от мечтания, след като тимът му се спаси от домакинска загуба срещу Полша само заради една спорна дузпа. Този двубой показва, че проблемите в “Скуадра Адзура“ не са се изчерпали, а сега се изправят срещу бойкия отбор на Португалия, който дори и без Роналдо направи равен със световния вицешампион Хърватия преди три дни. Най-вероятният изход според нас е победа за избраниците на Фернандо Сантош. Прогноза 1.

Швеция – Турция
Лига на нациите
Час – 21:45
Прогноза – 1
Коефициент – 2.00
Сигурност – 6/10
Турция не успя да вземе точка на Русия като домакин преди три дни и по този начин направи шансовете си да спечели групата символични, още повече като имаме предвид колко малки са шансовете им срещу четвъртфиналиста от Световното Швеция, който играе изключително добре като домакин и у дома достигна до победите срещу отбори като Италия и Франция в квалификационния цикъл преди Мондиала. Прогноза 1.

Сърбия – Румъния
Лига на нациите
Час – 21:45
Прогноза – 1
Коефициент – 1.60
Сигурност – 8/10
Сърбия, един от големите фаворити в третата дивизия на Лигата на нациите, започна с победа като гост на Литва и сега очаква още един успех срещу Румъния. Румъния започна с равен срещу Черна гора и затвърди впечатленията от последните години за недостатъчно класа в този тим. Прогноза 1.

Малта – Азербайджан
Лига на нациите
Час – 21:45
Прогноза – 2
Коефициент – 2.10
Сигурност – 6/10
Много висок коефициент за гостуването на Азербайджан срещу Малта с оглед на това, че домакините изживяват доста слаб период, в който взеха само точка в целия квалификационен цикъл за Световното, след това се представиха ужасно в контролите и сега, преди три дни, загубиха с 1:3 от Фарьорските острови. Азербайджанските футболисти са доста по-качествени и би трябвало да вземат това гостуване. Прогноза 2.